5/25/2011

Eilen herätyskello luikutti varsin varhain, kun tanakka matami suuntasi jälkikasvunsa ynnä sukulaistensa keralla kohti pääkaupunkia. Aurinko paisteleksi sangen somasti koko päivän, kun kävimme tervehtimässä muutamaa muuta sukulaista eläintarhassa. Illalla iski väsymys päin pläsiä ja jätimme suosiolla tälle päivälle suunnatut aktiviteetit ja körötimme kotiin nukkumaan univelkoja pois.
Nauttikaamme ensi kerralla loppuun keskenjääneet suunnitelmat.

Tänään on ollut sateinen aamu.
Kolmevuotias rakensi pitkän junaradan ja meikämaamo pakersi kangaspalasta mustavalkean taulun työhuoneen seinää koristamaan. Tauluun tulikin varsin vapaasti rakennettu fiilinki. Tiedättekö sen tilanteen, kun kansalainen tutkii jotain toisen ominkäsin näpertelemää ja kysyy tietyllä äänenpainolla: Ootko tehny tuon ihan ite?
Päätin, että tuo vapaasti rakennettu olkoot juuri tuon taulun idea.

Talossa viime viikot vallinneen kipsipölyn määrän voi päätellä mustasta tuolista.

10 kommenttia:

Tipu kirjoitti...

Upee ja vielä ite tehty! Kyllä kelpaa tuo seinälle laittaa.

NINNI kirjoitti...

Kiva taulu! Itse tekemällähän sitä saa just sitä mitä tilaa. Ei sitä pidä väheksyä :)

satmaari kirjoitti...

..ja sä tietty vastaat: "joo, eihän uskois". :-D

Riina kirjoitti...

Hei, nastaa! Korkeasaaressako kävitte? Meki oltiin lauantaina, mut oli kyllä pienimuotonen pettymys, viime käynnistä kun oli jokunen vuosi jo aikaa ja silloin vielä oli hylkeitä, kameleita, paviaaneja jne.. nyt tuntu et joka häkissä oli vaan jotain hanhia. Ne kaikki odotetuimmat ei ollu enää koko tarhassa tai eivät ainakaan ilmaantuneet näkyviin. HÖH! Ois kandenu mennä Lintsille niin ois saanu rahoilleen enemmän vastinetta. Tai enkä syy oli vain se että lapsena se nyt vaan oli jännempi mesta ;)

tiina kirjoitti...

Hieno taulu!

Virpi kirjoitti...

Kiva taulu!:)

Rillirousku kirjoitti...

Hmm, taulusta sen verran, että kyllä se kelepaa kun ei kato liian läheltä. ;-) Kiitos tavlan puolesta tsempeistä! :-)

Riina: Siellä juur. Nähtiin me melko monia eläimiä vaikka just niitä pyllyapinoita ei ollu ku pari vaikka ennen niitä on ollu vilisemällä, niin ainaki muistelen. :D Olihan nuo aikusta pienemmät mielissään niistä vaivasista pupujusseistakin. :) Kyllä siellä kelpaa käydä pelkästään sikskin, että onhan se saari jo itessään oikein söde!

Enni kirjoitti...

Hieno taulu kerrassaan! Ja muutenkin tuo huone n just hieno, tykkään kovin!

Lilla kirjoitti...

MAkia!

Rillirousku kirjoitti...

Ene ja Lillero: Kiitti mai frends!