5/08/2011

Tämä päivitys julkaistakoot tässä blogissa siksi, että tämä on elämäni ensimmäinen remppa-äitienpäivä. Ja voi veljekset, kun se oikeastikin oli hyvä päivä!

Koska vapaa-aika on ollut lähiaikoina melko tuntematon käsite ja koska mielessä pyörii nykyään enemmän tai vähemmän keskeneräiset asiat ja koska eilinen päivä tehtiin remonttia aamusta yöhön ja koska edelliset viikot on tehty remonttia kaikki mahdollinen vapaa-aika olikin eilen illalla pieni kysymys paikallaan: "Tota. Tiiätkö sää, että huomenna on äitienpäivä?" Miekkonen myönsi tietävänsä, joten jätin tuon armaisen hepun jatkamaan rakentamista ja painelin kauppaan ostamaan itselleni ruusuja sekä lempijäätelöä.

Aamulla väki häipyi sängystä suhteellisen vähäisen käskytyksen jälkeen ja parin tunnin päästä heräsin kolmevuotiaan piirrustuksen rapinaan.
Siitä alkoi oikein hyvä päivä, aurinkokin paistoi.

Kiitos!

3 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Meilläkin rempattiin(ja tehtiin pihatöitä)koko äitienpäivä.En tiedä mitä naapurusto tykkäs, kun sirkkeli alkoi laulamaan sunnutaina&pyhäpäivänä(tosin vasta puolenpäivän jälkeen)mutta kun oli tämän yhden äidin vieno toive...äkkiämpää valmista!
PS.Kukaan ei tullut valittamaan...

Karzi kirjoitti...

Ihana <3
Täällä miehen piti ostaa mulle kukat jne mut se sit kaikessa hässäkässä lauantaina oli unohtunu, ja siitä lähtien ollaanki oltu ilman autoa joten en vetäny herneitä nokkaan ;)
...ja koska oli niin loistava päivä ilman niitä kukkiaki <3

Daria kirjoitti...

Se oli. Kiitos!