5/06/2011

Kuulkaa kuomat! Nyt näyttäisi pahasti siltä, että mikroruokakausi alkaa lähestymään loppuaan. Keittiössä on tätä nykyä nimittäin seinien lisäksi sekä lattia kuin myös katto, joten kaikki suuret pinnat on nyt aherrettu valmiiksi.

Suurella jännityksellä odotamme postipoikaa, joka toivoaksemme kiikuttaa vetimet luoksemme mitä pikimmiten. Johan tässä on jo kolme viikkoa odoteltu mokomia palluroita.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitämitä, joko te ootte niin pitkällä! Tuli muuten mieleeni että jossain lehessä mainostettiin jotain uusia mikroruokia, pakasteesta saatavia.. Ootkohan jo iskeny sorkkas moisiin appeisiin?! :D

Anonyymi kirjoitti...

Laita hyvä ihminen näkymää kodin sydämestänne! Kiusaat meitä tommosella piilottelevalla kuvalla, josta voi päätellä että kiva kokonaisuus siellä on. :) Mitä parkettia lattia on,veikkaukseni valkolakattu saarni.Menikö huti? ;D

RuusuLiisa kirjoitti...

Teethän sitten kunnon virtuaaliesittelyn? Mun mielikuvitus on niin rajallinen, että tuo hahmottaminen tuntuu heikolta aina välillä :D
Hei kuule, hyvää äiskänpäivää!

Hipsu kirjoitti...

Mä en malta oottaa että näen kokonaisuuden!

Sanna kirjoitti...

Taitaa olla aika onnitella uuden keittiön emäntää!

Enni kirjoitti...

Hei onnea! Ja laitahn kuvia sieltä keittijöstä enemmänkin..:)

Rillirousku kirjoitti...

Juli: Kaho, niin se homma vaan pikkuhiljaa etenee! :) Voin vannoa, että ei oo mikroruokaa mitä ei olis testattu. ;D

Anonyymi: Katsos, kuoma hyvä, keskeneräistä on vielä kovin ja roinaa ympäriinsä siinä määrin, että pienellä raivauksella saattaa saada yksityiskohtakuvia mutta kovin suuria raivauksia ei jaksa tässä vaiheessa harrastaa. Kuvia tuloo jos tuloo kun köökketti saadaan valmiiksi. :)

Lattia on muuten nimeltään saarni cream matt jotain. :)

RuusuLiisa: Ei kai noista muutamasta palasta voikaan mitään hahmottaa. :D Kyökki on sen verran romuntäyteinen, ettei juuri jaksa raivailla kuvia varten. Kattotaan sitten valmiina. :)

Hyvää äitienpäivää sinnekin!

Hipsu: Hih, en minäkään. :D

Lyde: Elä elä vielä! Vielä ainakin viikko puputetaan mikroruokaa kun odotellaan uunia ja muita kodinkoneita. Sitten otetaan onnitteluita mieluusti vastaan. :)

Enni: Kiitti kamuli! Kuvia tuloo kun saadaan paikat kuntoon. :)