5/23/2011

Ensimmäinen aamu ilman kipsipölyä keskeneräisessä mutta silti niin valmiissa oleskelutilassa.

Tänään ajattelin pestä ikkunat. Mutta en pese! Siitä edestä pyysin vieraita, pitkästä aikaa ilman pelkoa, että joku lapsukainen satuttaa itsensä sisätiloissa johonkin teräaseeseen tai muuten vain kierii rakennuspölyssä itsensä tainnoksiin.

Vielä on oleskelutilassa kovasti tekemistä. Sähköjä ei juurikaan ole, listat uupuu, patterit on maalaamatta, sokkelit puuttuu. Postipoika pelkää henkensä edestä, sillä lähes pari kuukautta on talon emäntä ryykinyt postilaatikolle kuola suupielissä mutta vetimet eivät ole siitä huolimatta vieläkään saapuneet. Jääkaappi ei toimi ja mikrolle jätetty kolo odottelee täyttäjäänsä. Seinä- ja kattolamput putkahtavat postiin hetkenä minä hyvänsä. Olohuoneen ikkunan takana kohoaa niin korkea roskavuori, että piharakennusta ei sen takaa juurikaan näy.
Tuosta valtaisasta listasta huolimatta voisin tiivistää tämän hetken ajatukset kahteen sanaan. Nuo kaksi on aivan ja sama.

15 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

No nyt voi siis onnitella ehtoisaa emäntää! Onnea ja hyviä pöperöitä!

jossu kirjoitti...

Näyttää oikein kivalta! JOS haluatte joku päivä pois remontin keskeltä, niin tulkaapa käymään meillä!;) Minkälaiset lamput viimein tilasit?

satmaari kirjoitti...

Reipas RilliRouva. Samat ajatukset. Samat aatokset. Samat väsymiset. Sama to do-listat ja samat ne kaksi ratkaisevaa sanaa. AIVAN SAMA. Olkoon. Siinäpähän ovat ja pysyvät. Varmasti ja valitettavasti roskavuoret eivät päivän, yön, viikonkaan aikana karkaa mihinkään.

Tsempit.

Tilasitko Dotsit? Mistä? Mä odotin mielettömän kauan erästä finnishdesignshopin pakettia. Kun se viimein saapui, eräs tuote ihan reklakamaa. Enkä millään jaksais reklata. Ähs ja Äsh.

Päivi kirjoitti...

Hei!!
Näyttääpä ainakin mun silmiin hirveen nopeesti valmistuvan teillä. tunne ei ole tietty sulla kun asutte siinä samassa.

meillä eri paikka ni ei hätiä mitiä.

tapetti on kivanerilainen ja hieno,
keittiö myös hieno. välitilasta kyselit, tykkäisin tuosta betonista, mutta jos vaikea puhdistaa nii sitten lasi, ainakin roiskuvammalle alueelle.
sama liesituuletin tulee meillekin, sen pyöreään muotoon ihastunut olen. jostakin olen kuullut ettei ole kovin tehokas, mutta olen kuullut toistakin, ja tuleman pitää...
Asumisen ja elämisen riemua!

Riina kirjoitti...

V-A-U!!!!! Muutos kukkatarhaan on niin valtaisa ettei sanoin voi kuvailla! Cool. Hyvältä näyttää. Tapettikin sopii tuohon paremmin ku nenä päähän. Tahtoo katsomaan tulosta omin silmin!

nilkkulotta kirjoitti...

Tuo lokki on ihana! Eikse oo se! Sopii hyvin teille!

Virpi kirjoitti...

Huippua!:)

Anna kirjoitti...

mikähän tuo lattian sävy on?:)
onko laminaatti?

maria kirjoitti...

Mää kyllä tykkään tuosta teitin mustavalkoisesta tapetista. Haaveilen ite jostakin samansorttisesta tuohon meidän eteisen seinälle. Sitten joskus, kun saadaan tämän oksennuksenvärinen persikkainen värimaailma uuteen ojennukseen täällä...

Rillirousku kirjoitti...

Lyde: No NYT saa onnitella! Kiitos! :-D

Jossu: Mepä tullaan! Tosin tällä viikolla vähän kiirus (2 x Hki-reissu) mutta ens viikolla! :)

Meinaatko niitä käytävän kattolamppuja? Lopulta päädyin tilaamaan netAnttilasta yksinkertaset ja (toivottavasti) aikaa kestävät lasiplafondit. Oli pimeällä hinnalla vähän alessa. :)


Satu: Voisin tulla ottaan mittaa teidän roskavuoresta! Olis kiva nähdä kummat on ehtiny tekemään enemmän roskaa tässä lyhyessä ajassa. :-D

Tilasin Dotsit ja juuri tuolta mainitsemastasi putiikista. Onhan noita odoteltu!
Ymmärrän toimitusvaikeudet, jos varaston on tyhjä, mutta moisten ongelmien ilmaantuessa olis asiakaspalvelun oltava priimaa ja se on ollut suoraan sanottuna surkeaa. Vastausta viestiin on saanut odotella päiviä. No, saatiin sentään alennusta odottelun takia. Toivoa sopii, että ne kans kuun alusta saapuu, saatais keittiöön ovet paikoilleen.

Päivi: Jollain mittapuulla ajateltuna ehkä valmistuukin nopeasti. Jos ei olis tarvis asua tässä yhtä aikaa, niin ei varmasti tuntuis niin pitkältä mutta tuo pöly alkoi kyllä jo tulla korvistakin ulos. :-D

Me ajateltiin testata tuohon seinään sitä saunasuojaa. Kun ruoanlaittopaikka on muualla niin ainoa mikä tuossa räiskyy on vesi. Haluan uskoa, että saunasuoja päihittäisi sen eikä hyppäisi liikaa silmille karhealta pinnalta. :)
Tykkänä tuosta liesituulettimesta tosi paljon! Hyvä valinta teillä siis. ;) Tsemppiä puurtamiseen!

Riina: Teitithän sitten köräjää tännepäin mahd pian, kiitos! :-D Onneks kerkesitte nähä entisen, tiedät mikä muutos on tapahtunu. :) Meki tullaan kattoon teiän uutta asuntoa ihan just!

Rillirousku kirjoitti...

Nilkkulotta: Lokki siinä liitelöö. Tuo lintunen on monen vuoden haaveilun tulos, tyksin!

Virpi: Niin munstaki. :-)

Anna: Lattia on parkettia. Sävyltään valkolakattu saarni.

Maria: Hih, oksennuksenväriset sävymaailmat on just parhaita. :D Kyllä te siitä vielä eroon pääsette. Meilläkin vielä kukkatarhaa riittää mutta mennään nyt pikkuhiljaa. :)

Enni kirjoitti...

Hei onpa kyllä tapahtunut tässä viikonlopun aikana kun en oo ees tätä kautta päässy seuraamaan teidän rempan etenemistä! Hienolta näyttää!! Mutta hei, tulukaapa oikeestikin käymään meillä tällä viikolla, olisi jo aika nähdä, ei oo ihan äsken tavattu!

nilkkulotta kirjoitti...

Mä tiedän miltä tuntuu, kun lokki vainoaa ja tulee uniin!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköistä teillä!ei heti uskoisi että sama kämppä ku joku kk sitte laitoit kuvan siitä vanhasta :) Hieno lokki, meillä se isompi versio. Tuo hyllyjuttu tuossa seinällä on tosi kiva ja keittiö on kans hieno!kyllä kelepaa asustella :)

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Viimeksipä nähtiin reilu viikko sitten ja sillon oli tällä matamilla HIEMAN hermot kireinä sen pölyn kanssa. ;-) Nyt on toinen tilanne, joten nyt ehkä uskaltasitte tulla uudestaan ilman pelkoa salamoista. :D Nähään kuomis!

Nilkkis: Määki tiiän, se vainos mua jotain viis vuotta!

Pami: Kiitos! Lokki on monivuotinen haave ja nyt sitten raskiuduin. :) Mekin tykätään!