3/10/2015

Kevät kotona.
Tykkään meidän olohuoneesta tällä hetkellä ihan kamalasti. Tuntuu, että se on nyt neljän vuoden jälkeen jotenkin "löytänyt itsensä" (eli ts. asioitten järjestelijä on tajunnut tilan luonteen). Tunteen takana on luultavasti huoneen uusi järjestys, joka rajaa olohuoneen käytävästä ja keittiöstä enemmän omaksi tilakseen.

Kodikkuuteen vaikuttaa selkeästi myös viherkasvit, joita on talossa tällä hetkellä huikeat neljä kappaletta (elossa ja jotakuinkin täysissä ruumiin voimissa olevat), joista pitkäikäisin taisi viettää jo ensimmäistä vuosipäiväänsä. Toisaalta uusin vihertävä ystävä, kuukausi sitten taloon muuttanut, on alkanut heittämään henkeään, vaikka miten yritän siirrellä sitä tilasta toiseen valon perässä ja vettäkin annan. Sepä siinä sitten, että liikaa vai liian vähän, kun mieluummin luovuttaa, kuin antaa elämänsä marjatan käsiin.

Alakerran takkahuoneeseen paistaa  päivän ensimmäinen aurinko, kun yö vaihtuu aamuksi. Takkahuone on kokemassa ihan pikkusta muodonmuutosta hieman turhasta huoneesta vierashuoneeksi. Putkiremontissa tuo huone sai koristeekseen ehdottomasti talon komeimmat putket! Tykkään siitä, miten karu kupari tuo muuten valkoiseen ja pliisuun huoneeseen mukavasti rouheutta. Pintaputket ei siis aina ole lainkaan huono juttu. 

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olkkari näyttää kyllä valoisalta ja kivalta. Ja keväiseltä. Tykkään.

Mä en tajua, miten jotkut saa kasvit pysymään hengissä. Itse onnistuin taas viime viikolla tappamaan kaktuksen. Oon mä taitava.

Tunne tilat kirjoitti...

Pintaputket on just kivoja! Erityisesti tuollaiset rehelliset kupariputket. Ihania kuvia muutenkin!

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Ehkä se on just se tuleva kesä, joka tuo sitä lämpöä rintapieleen. Että vähän kun vihertää, niin heti tuntuu hyvältä. :) Kyllä en tiiä miten ne kukat sais pysymään hengissä!

Tunne tilat: Kiitos, aurinko tekee ihmeitä. :)

Amanda kirjoitti...

Vau, aivan ihana blogi ja kauniita kuvia<3 Taytyy tulla uudelleenkin vierailemaan! Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :)

Rillirousku kirjoitti...

Amanda: Kiitos! :)