1/09/2015

Perjantaina.
Jostain syystä tulee harvemmin vaivauduttua kameran varteen näin perjantaina. Tai ehkä vain tuntuu siltä. Tai ehkä sillä ei ole oikeastaan kauheasti väliä, tulipahan vain mieleen. Tänään kuitenkin teki oikein mieli irrotella ja muutama kuvakin näppäistä.

Tänään on nimittäin semmonen päivä, että yksi iso stressinaiheuttaja on saatu hyvästellä lopullisesti. Kyseessä ei ole suuri asia, mutta silti tarpeeksi suuri, kun se on osana kaikkea muuta. Siitä hyvästä paineltiin nelivuotiaan kanssa R-Kioskille ostamaan Tsinuski-toffeeta ja vihellystikkari. Jos johonkin sokeripitoiseen on tämä marjatta ollut aina lääpällään, niin se on toffee! Mitä sitkeämpi, niin sitä parempi. Ja tuo Hopea-toffeen sisko on kyllä ehkä parasta toffeeta mitä olla voi. Oikein kunnon hammaspaikkojen irrottajaa ja ihan entisaikaisen ruskean kullan makuista ja oloista.

Siinäpä kevyt ylistys toffeelle näin perjantain ratoksi. Päivän rauhaisa hetki vietettiin keittiön pöydän ääressä kera Trendin ja Aku Ankan. Ensiksi mainittu pääruoaksi ja jälkimmäinen jälkkäriksi. Takasivun puhekuplasta löytyi legendaarinen kysymysrimpsu, jota muistan sekä sisarustani että kavereitteni kanssa joskus taannoin hokeneen: Kuka? Mikä? Ken? Kumpi? Kumpainen? Rakastan Aku Ankoissa edelleen aivan erityisesti sen rikasta sanamaailmaa, jolle saa olla suupieltä nostamassa vähän väliä.

Eipä tänä perjantaina tähän hetkeen muuta, kuin rattosaa perjantain jatkoa myös teille toverit!

5 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Ihanat villasukat!

Hanna kirjoitti...

Siis häh! Multa on kyllä jäänyt nämä ihan näkemättä. Onko nää niitä samoja mitä oli 80-luvulla semmosina ohuina pötköina? Rakastin niitä! Menisin heti ostaan ja testaan, mutta sokeriton kuukausi menossa. Äh :(

Rillirousku kirjoitti...

Johanna: Kiitos, tykkään kans. :)

Hanna: No tarpeeksi kauan kun panttaa, niin sittenhän ne vasta maistuukin. ;) Oon ite törmännyt näihin Sittarissa ja R-Kioskilla, ei löydy pienemmistä kaupoista vielä ainakaan täällä meilläpäin. :)

Marine Daloze kirjoitti...

Hi!

I love the fabrics you use!
Where do you buy all this?

(your blog is great, love it) :)

Marine

Rillirousku kirjoitti...

Hi Marine!
This clothes is from Vimma (www.vimmacompany.com) :)