1/30/2015

Tämä on tyhjän paperin haaste.
Lotus järjestää tänä vuonna jo neljättä kertaa suunnittelukilpailun, jossa haetaan uutta kuosia Lotus Emilia-talouspyyhkeelle. Tunnustan, että jostain kumman syystä tämä kilpailu on jäänyt tätä tekstiä kirjoittavalta henkilöltä aivan tyystin huomaamatta aiempina vuosina. Idea on mielestäni kuitenkin oikein mainio!

Lotus on viime vuosina panostanut vahvasti talouspyyhkeiden designiin, ja se on hyvä juttu! Arkinen kaveri kun voi käytännöllisyyden lisäksi olla myös kaunis. Tyhjän paperin haaste on heitetty ja avoin kaikille suomalaisille ja Lotus toivookin, että mahdollisimman moni osallistuisi joko omalla työllään tai äänestämällä suosikkiaan. 

Kilpailuun voi siis osallistua aivan kuka tahansa ja niin monella kuosilla ja suunnitelmalla kuin tahtoo. Osallistumisaikaa on 15.3 saakka, jonka jälkeen tuomaristo valitsee maalis-huhtikuussa 10 työtä, joista suomalaiset saavat äänestää omaa suosikkiaan voittajaksi. Äänestys alkaa 9.4 ja on käynnissä 17.5.2015 saakka. Tyhjän paperin haasteen selättänyt, eniten ääniä saanut suunnitelma voittaa 1000 euron lahjakortin Finnish Design Shopiin. Lisäksi äänestäneiden kesken arvotaan 10 kpl 100 euron lahjakortteja samaiseen putiikkiin. Siinäpä faktaa ja palkintoa kerrakseen!

Suunnittelukilpailu on jo käynnissä! Itse toivoisin kovasti näkeväni äänestyksessä graafisuutta, leikkisyyttä ja selkeitä muotoja, jotka saavat aikaan pakottavan tarpeen tarrata paperihyllyllä juuri tähän talouspaperiin! Olisi mahtavaa tempaista tarpeen tullen pala rullasta, joka on käytännöllisyyden lisäksi vieläpä tyylikäs. Meidän talon tyhjän paperin haasteen selätti nelivuotias, joka taiteili mallista paperille norsun. Sydäntä unohtamatta.


Postaus tuotettu yhteistyössä Lotuksen kanssa

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Mä muistan kun tästä vinkattiin joskus aijemmin silloisessa koulussani, mutta en osallistunut. Katsotaan, jos nyt löytyisi aikaa ja inspiraatiota! Kiitos vinkistä!