1/12/2015

Vanhaa ja uutta.
Suurimmaksi osaksi vanhaa, tuolla eteisessä. Ei ole kauheasti päässyt muuttumaan sitten viime kerran, kun siellä on tullut kuvattua. Ja mitäpä sitä hyvää muuttamaan! Jos kaikki toimii ja silmää miellyttää, niin jollottakoot sitten noissa asemissa siihen asti, kun toinen mieli iskee.

Viime viikon lopulla suuntasimme kierrätyskeskuksen laattavalikoimaa tutkailemaan. Saattaa nimittäin hyvällä tuurilla olla niin, että keittiö tulee kokemaan jonkinsorttista muutosta tässä, kun aikataulu antaa periksi ja ylipuhuminen tuottaa lopullista tulosta. Laattoja ei päätynyt auton peräkonttiin asti, mutta tuollainen ihmeellinen häkkyrä kyllä. Jos joku sattuu tietämään tuon härpäkkeen oikean käyttötarkoituksen, niin saa huikkailla. Koska itse en sitä tiedä, niin saa vapaasti antaa mielikuvituksen laukata. Tuo mainio häkkyrä oli sen verran hauska, että kotiinhan se oli raahattava! Nyt se saa roikutella pienempien takkeja, tuollaiset metrin mittaiset kun eivät isompaan hengaritankoon yllä.

Häkkyrässä itsessään on olemassa vain kaksi koukkua, joten sain kaivaa keittiön laatikosta esiin Kööpenhaminasta hankitut kupariset S-koukut. Ostohetkellä niille ei ollut mitään suunniteltua käyttötarkoitusta, joten ihan selkeästi ne oli kuin tähän naulakkoon tehdyt! Samaisen joulukuisen Tanskan matkan tuliainen on myös mustan seinän pyöreä kuparinen hengari, joka kuvissa roikottelee erästä erittäin ryppyistä vaatekappaletta.

5 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Tuo härpäkkeen tarkoitus on roskis, eli siihen laitetaan iso jätesäkki ja rullan voi kätsysti pitää tuossa telineessä.

Kristiina K kirjoitti...

Mainio naulakko lapsille. Alkuperäistä käyttötarkoitusta en osaa edes arvailla. Ihana toi musta seinä!

Rillirousku kirjoitti...

Retromoderni: No niinpä onkin ihan selkeesti! :)

Kristiina: Niin on, sopivan korkuinen! :)

Anne kirjoitti...

Niin ihana tuo seinä!!!

Rillirousku kirjoitti...

Anne: Se kyllä miellyttää silmää kuukaudesta toiseen, mukavasti tuo pehmeyttä tuonne kellariin. :) Lautavälejä vaan saisi taas maalilla paikkailla, sitten kun jaksaa. ;)