1/08/2015

Ihanien poikien uusi huone.
Sain loppusyksystä viestiä Photowallilta, josko heidän tapettivalikoimansa kiinnostaisi ja blogiyhteistyötä sitä kautta tekisimme. Voi pojat, valikoimasta sen verran, että valinnanvaikeushan siinä meinaa iskeä, pelkästä katselusta! En kuitenkaan kokenut tarvitsevani tapettia mihinkään juuri silloin, tämän talon seinät kun alkaa olla taputeltu, eikä uutta kierrosta jaksa siinä määrin vielä alkaa ajattelemaan.

Sitten kävi niin, että armas siskoni perheineen joutui kosteusvaurion vuoksi remontoimaan talostaan kaksi huonetta jo toiseen kertaan parin vuoden sisään. Jokainen tietää, että pakollinen remontti, sen keskellä eläminen ja sen edestä pois muuttaminen on stressaavaa aikaa, erityisesti pienten lasten kanssa eläessä, kun välillä tuntuu, että huomattavasti pienemmätkin asiat saattavat ajaa arjen raiteiltaan.

Sisko ja miehensä rupesivat ruotimaan huoneisiin tulevia pintamateriaaleja, kun yhtäkkiä muistui mieleen tuo aiemmin saamani sähköposti. Siltä istumalta lähti Ewalle Photowalliin viestiä ja voi kuinka iloiseksi tulin, kun sain kertoa sisarelle, että saavat valita Photowallin valikoimista haluamansa tapetin uutta lastenhuonetta koristamaan!

Niinpä näin myöhäisenä joululahjana sai kaksospojat ja isoveljensä ihan uuden huoneen käyttöönsä. Kuuleman mukaan "siellä tulee tosi hyvä unet". Sitä en epäile, sillä onhan tuo huone ihana; leikkisä, mutta levollinen. Tapetti on Fine Little Dayn Spruce Sand*, joka miellyttää kovasti myös omaa silmääni. Photowallin valikoimista kolahtaa kovaa ja korkealta myös esimerkiksi nämä tapetit ja suunnittelijat: Ingela P Arrhenius, Lottas Träd, Maria Bergström, Julia Pott, Anna Pernilla sekä monta muuta, mutta kaikkia ei liene järkeä alkaa tähän listaamaan. Kaunista tapettia kaipaavia suosittelen suuntaamaan suoraan sivuille valikoimaa selaamaan.

Kiitos Photowall, teitte tätin iloiseksi!


* Tapetti saatu blogiyhteistyön kautta

9 kommenttia:

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Oi, Photowall! Meidän keittiön tapetti on sieltä eikä kukaan varmaan ole vieraillut meillä ilman että olisi sitä kehunut, ja upea onkin! Ja aikoinaan kyllä valinnan vaikeus oli suorastaan piinaava kun Photowallin sivuille tupsahdin. Upea tuo kuusitapettikin!

Tiina // Käy peremmälle kirjoitti...

Kyllä on pojilla nyt tosiaan ihana huone :)

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

Kaunis huone!

Retromoderni kirjoitti...

On ihana huone ja tuo tapetti on aina vaan niin makee!

Tunne tilat kirjoitti...

Huone näyttää juurikin siltä, että siellä saa hyvät unet!

Katja/Projektila kirjoitti...

Kauniita kuvia, kauniista huoneesta <3 :)

IreneEllen kirjoitti...

Ihanaa tapettia! hieno on koko lastenhuone!

Unknown kirjoitti...

Ihana huone pojilla! Pääsi tapetti hyvään tarkoitukseen! :-)

Ilonin Anna kirjoitti...

Tuli tosi soma lopputulos! Ja vika kuva on ihanan veikeä lakkipäistä! ^_^