12/13/2014

Joulukalenterin ensimmäiset joululahja-arvonnat on nyt suoritettu! Arvontakone on täysin puolueettomasti arponut kaikista osallistuneista ne, joiden joulua postipoika tänä vuonna tämän blogin puolesta ilahduttaa. Tätä tekstiä näpyttävä henkilö taas on just se samainen tyyppi, joka kaikista sadoista osallistujista laski ja tarkisti useampaan otteeseen, että voittonumero osuu varmasti kohilleen ja sille tarkoitetun henkilön kohdalle! Melekosta tavaamista, voin kertoa.

Lovin joulukuusi keräsi runsaasti osallistujia, eikä kehuissa säästelty. Mitäpä sitä suotta panttaamaan, että onhan tuo kuusi kaunis kuin mikä! Kiitos kaikille osallistuneille! Voittajaksi arpajaiskone arpoi arvan numero 239:
Mertsi
"Puunvärinen kuusi kiitos!"

Onnea Mertsille! Kovasta etsimisestä huolimatta sähköpostiosoite jäi löytymättä, joten voittaja ystävällisesti ilmoittakoot yhteystietonsa kotipalapeli ( at ) gmail.com, niin tiedot ohjataan eteenpäin!
Kaunisteen kanssa arvottiin joululahjaksi keittiöpyyhkeitä. Tällä kertaa onnetar oli suosiollinen arvalle numero 26:

       "Kyllä mää taijan valita sinisenä molemmat :)"


Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti, onnea voitosta!
PosterMisterin herttasia kortteja tavoittelevista arvottiin kaksi voittajaa. Tällä kertaa onnetar oli suosiollinen seuraaville: 

"Mukana ehottomasti :) "


Sähköpostiosoite on hukassa, joten osoitetiedot voi laittaa tulemaan osoitteeseen kotipalapeli (at) gmail.com. Onnea voitosta!

huuuhtala
     "Menossa mukana :)"


Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea osuvasta arvasta!
 Miikon leikkuulauta herätti suuresti ihastelua, eikä suotta! Pelin henki on kuitenkin se, että tällä kertaa vain yksi voi voittaa, joten tuo onnekas täten paljastettakoon. Voittava arpa on tällä kertaa arpa numero 138:

"Niin kaunis, sopisi meillekin!"

Onnea leikkuulaudan voittajalle ja keittiön kaunistukselle onnea uuteen kotiin! Osoitetietoja voi huudella sähköpostiin kotipalapeli (at) gmail.com, niin pistetään postipoika taas liikenteeseen. 


Kiitos kaikille arvontoihin osallistuneille, kuin myös kiitos kaikista kauniista ja kannustavista sanoista, joita olen saanut tähän joulukalenteriin liittyen!

1 kommentti:

turushanna kirjoitti...

Johhuu! :)