12/05/2014

Joulukalenteri, luukku 5.
Paketoimisen iloa. Tavaran pakkaaminen on hauskaa, kun sitä saa tehdä omaksi iloksi ja silloin tällöin. Tämäkin marjatta on muutamassa entisessä työpaikassaan paketoinut siinä määrin tarpeistoa erinäisiin paketteihin, että jossain vaiheessahan siitä kuulkaa aivan meinasi riemu kadota! Sittemmin tuo kadonnut into on palautunut, joten se siitä sitten tällä kertaa.

Ikeasta löytyi kiiltävää paperia niin kullan, kuin kuparinkin sävyssä. Perinteistä voimapaperia taas löytyy lähes jokaisesta paperitavaraa myyvästä putiikista. Kuusenkoristeita syntyi Fimo-massasta siinä määrin, että osa päätyy myös paketteja koristamaan. Senhän voi lahjan saaja sitten vaikka ripustaa kuuseen roikkumaan, kun lahjat on jaettu! Sama ajatus on myös puuhelmirinkulaisen kohdalla. Alimman kuvan ihana teippi on Kanelikaupan valikoimista ja kortti Kaunisteen. Puolukanvarvut omin käsin metsästä poimitut.

8 kommenttia:

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

Ompas yksinkertaisen kauniita paketteja :) paketointi on yks kivoimpia juttuja joulussa! :D

Noora / Villakoiria ja kissankarvaa kirjoitti...

Tosi kauniita paketteja, ja ihana tuo puuhelmirinkula!

Kesäpäivä kirjoitti...

Aina haaveilen ja suunnittelen miten kivasti paketoin tänä jouluna paketit ja sitten... Olen niin viimetipan ihmisiä,mutta jospa tänä vuonna... Kivoja ideoita!

Unknown kirjoitti...

On kyllä kauniita paketteja ♥

Niinu kirjoitti...

Kävinpä sitten hakemassa massaa minäkin, että saan nuita koristeita tehtyä itsekin; paketteihin ja kransseihin niitä aattelin, koska kuusta ei meille tänä vuonna tule...

Unknown kirjoitti...

Ihana blogi sinulla ♥
Ja nämä paketit houkuttelevia!!

JohannaL kirjoitti...

Kauniita!

Rillirousku kirjoitti...

Saikku: No on! Varsinkin, jos muistaa ajan kanssa, eikä viimesenä iltana pala kurkussa. ;D

Noora: Sekalaisi puuhelmiä myytiin valmiissa pusseissa Sinellissä tuossa joku aika sitten. Hauskoja tulee, kun on kaikki vähän erilaisia. :)

Kesäpäivä: Toinen viimetipan ihminen täällä terve! Mutta joka vuosi yritys on kova, ehkä tänä vuonna sitten kerrankin ajoissa. Joulupostimerkkeihin en kyllä ehdi tänäkään vuonna. :D

Minna H: Kiitos. :)

Niinu: Hyvähyvä! Ne käy moneen. :)

Eija: Kiitos <3

JohannaL: :)