7/17/2013

Terveisiä tuhnusta.
Alakerrassa puhaltaa vihdoinkin muutoksen tuulet ihan reilulla kädellä. Viime syksystä asti purussa ollut tila, joka pitää sisällään eteisen, saunan, pesuhuoneen, pukutilan ja varastoja, on meinaan koko ajan edennyt mutta varsin hitaasti vaikkakin varmasti. Nyt on vihdoin tultu siihen pisteeseen, että purkamisen sijaan saa pistää uutta pintaa kehiin. Ja vihdoin, vihdoin! on herännyt inspiraatio. Suunnittelu tuntuu mukavalta.

Portaita on pähkäilty pitkään ja hartaasti. Lopulta päädyttiin ihan vain maaliin ja sitä ne nyt pintaansa sai. Taannoin joku teistä tovereista ehdotti portaisiin liukuvärjäystä ja sitä kokeiltiin, koska ihan vain perusmaalaus tuntui tylsältä. Tarkoituksena oli kuitenkin, että värimuutos ei tulisi olemaan kovinkaan radikaali, vaan että vielä alhaalla väri olisi varsin vaalea. 

Ensin sudittiin ensimmäinen kerros, joka näytti liian vaalealta. Seuraavana päivänä sudittiin toinen kerros, jossa värimuutos on hieman suurempi mutta jonka värin ja sävyn näkee oikeastaan vasta sitten, kun maali on kokonaan kuivunut ja porraskuiluun pingotettu sininen pressu poistettu. Vähän jänskättää.

Tervetuloa takaisin, remontti-into!

Ps. Furby-arvonta on suoritettu ja voittajaksi arpoutui arpa nro 107. Onnettaren suosikki on Tea. Voittajalle on laitettu postia. Onnea Furbylle uuteen kotiin!

5 kommenttia:

phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Ooh! Lopputulosta jännityksellä odotellen!
Minulla kesti remontti-innon palaamisessa kaksi vuotta asuntomme remontin jälkeen. Nyt jaksaisi taas laittaa nurkkia kuntoon - omia tai toisten.

Kenties valmiiseen tilaan sopisi suomalaisen kuvataiteilijan teos...
http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/suuri-taidearvonta/

ANUNU kirjoitti...

Ihanat portaat ja kattovalaisin :-)

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Oi miten kaunista! Mä en ainakaan malta odottaa et pääsen näkemään lopputuloksen :)

turushanna kirjoitti...

No voihan hitsinpimpulat. Täällä samanmoista remonttia menossa ja sisustusinspis on kasannut kimpsut ja kampsut ja lähtenyt livohkaan. Nyt tiedän, että siellä teillähän se luuhailee. Laitahan takasi kotia sieltä kuhan et tarvia! :D

Rillirousku kirjoitti...

P: Niin se on. Välillä remontti-into antaa odotella kauankin mutta onneksi se aina palaa, edes vähäksi aikaa. :)

Anunu: No minäkii tykkään niistä. :)

Sonja: Hmm, en pysty yhtymään tuohon kauniiseen, kun oma silmä näkee vain kaiken sen tuhat asiaa, mitkä on vielä tekemättä. ;) Mutta loppu häämöttää sen osalta jo onneksi! :)

huuuuhtala: Mää laitan! Tosin toivon, että viihtys meillä vielä pitkän tovin. ;)