7/23/2013

Sadetta ja villasukkia.
Tervehdys! Hengissä ollaan vaikka hiljaista täällä piteleekin. On maalattu saunan ja pesuhuoneen ikkunanpieliä, portaita ja eteisen seiniä, lähmätty märkätiloihin betonia lattiaan, maalattu lautaseinää, hankittu pukuhuoneeseen naulakot ja pesuhuoneen lattiaan vähän lisää betonia ja vielä vähän lisää ja senkin jälkeen vielä vähän lisää, kun näyttää olevan aika meneväistä tavaraa. On fiilistelty ihan loppumetreillä olevaa eteistä ja suunniteltu sisustusta. Sanottaisko niin, että tekemistä riittää ja kaikki muu, kuten vaikkapa pyykkihuolto, siivous, bloggaaminen ja retkeily, on vähintäänkin retuperällä mutta on yritettävä muistaa toverini sanat: "Ihan sama, anna olla. Jos meinaa jotain saada aikaiseksi, niin pakko on jostain höllätä."

Tänään ei sada, ainakaan kovin paljoa. Remonttia on mukava tehdä sateella, kun ei ole oloa, että pitäisi olla ulkona ja tehdä jotain mukavampaa. Tänään tosin pikkasen tuli pyöräillessä hiki takki päällä. Siellä se kesä ja aurinko on jossain pilven takana tulossa takaisin!

Tämän kesän lorvailu- ja sateenpitelymekko saatiin Nansolta. Se on pehmeä, iso ja lämmin. Se on mukava heittää illalla päälle ja katsella sohvalta sadetta. Se on ihan selvästi tämän kesän mukavin mekko.

Nansolla näyttäisi olevan nyt huima ale, joten kannattaa tutustua tuohon harmaaseen mekkoon ja muihin alennettuihin tuotteisiin. Tarjolla on myös alekoodi, sillä koodilla KTI-W1L2-ENN2-LNN1 saa heinäkuun ajan (31.7 asti) 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista. 

Täällä jatketaan remonttia ja palataan normaaliin arkeen ja eloon kiinni sitten taas elokuussa. Mukavaa heinäkuuta!

Harmaa mekko saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Juuri katselin tota Nanson harmaata mekkoa! :) Täällä on Nanson tehtaanmyymälä vieressä ja sieltä tekee kyllä vaikka mitä löytöjä, riski! ;)

IMAGE black and white kirjoitti...

Kiitti vinkistä, Nansoon siis--->

N. kirjoitti...

Onkohan mitoitus yhtään normaalia väljempi? Harmillisesti kaikki koot vähissä..

Rillirousku kirjoitti...

Riikka: Mekko on kyllä mahottoman mukava kotimekko ja materiaalituntuma oikeen kestävän olonen!

Image b and w: :)

N: Uskaltautuisin sanomaan, että mitotus saattaa ihan pikkasen olla väljää mutta ainakin omalla kohdallani passeli koko on se koko, joka yleensäkin. :) Toivottavasti onnistaa!

Susanna kirjoitti...

Harmaa mekko näyttää just sellaiselta mitä olen etsinyt, mahtaakohan täällä Berliinissä joku taho myydä Nansoa...täytyypä katsoa. Yhden Nanson mekon ostin Hollannista siellä asuessamme ja pitänyt mekkoa nyt melkein koko kesän:)

Rillirousku kirjoitti...

Sissi: Toimittaako Nanson nettikauppa ulkomaille? Sitä en tiedä kuin en myöskään osaa sun kysymykseen vastata. :) Mutta toivottavasti jotakin kautta onnistaa!