7/31/2013


Kylpyhuoneen ja kolmen vessan remonttia suunnitteleva henkilö ei voi kuin ääneen huokailla, että kyllä nyt kelepaa! Syy tähän putkahti juuri sähköpostiini: Turkulaisen muotoiluyritys Saana ja Ollin Maailman synty -painokuosi leviää nyt sisustus- laattoina seinille Japanissa.  Japanilaiset sen tietää, että laatoilla voi sisustaa muuallakin kuin kylpyhuoneessa tai keittiössä.

"Maailma-laattamallisto on suunniteltu yrityksen Maailman synty -kuosin pohjalta. Kuvio on saanut inspiraationsa luomismyyteistä ja rikkaasta kotimaisesta ryijyperinteestä. ”Kuosimme inspiraation lähteenä olivat menneen ajan täkänät ja seinäryijyt, joten nyt niiden estetiikka nousee seinille toisessa materiaalissa”, suunnittelija Saana Sipilä toteaa.

Mallisto koostuu kuudesta 30x30cm -kokoisesta laatasta kahdella eri pinnalla. Värivaihtoehtoja löytyy kolme: valkoinen/sininen, beige/sininen sekä beige/vaaleanpunainen."

Mää tykkään!

8 kommenttia:

Pirita kirjoitti...

Mitämitä? Ihan loistavia uutisia, Saana ja Ollin kuosit on yksi suosikeistani. :) Mutta: JAPANI? Miksei Suomi? Tahtoo. Vessan seinään. Joo.

Talvikki kirjoitti...

Huikee laatta! Kerkisin jo hypähtää innosta penkillä, että tämmösen tapetin haluan keittiöön. Höh, jään siis odottamaan kuosia tapettina ;)

Anu kirjoitti...

mami Go GO! ? :)

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Ihanaa että tulee kerrankin sellaisia laattoja jota voisin kuvitella meille kotiinkin, taitaa tulla kylppäriremppa siltä osin ;)

Merja kirjoitti...

Huippua! Ihanaa kun laattojen maailma rikastuu!

Rillirousku kirjoitti...

Pirita: Niin on nättejä! Lisää infoa löytyy, kun painaa tekstistä linkkiä kohdasta Japani. Lisäksi Saana kertoi, että "Laattoja on mahdollista ostaa Japanista, mutta koska Japanissa ei ole käytössä CE-sertifiointijärjestelmää, joka astui voimaan EU:n alueella 1.7.2013, nyt on kysymysmerkki, saako laattoja myydä meillä Suomessa" Jäämme siis odottamaan! :)


Talvikki: Tapettina ois todellakin kuumaa tavaraa! Mustavalkonen, ajaj!

Anu: Nyt minä ei ymmärtää? Valaise vähän. :)

Riikka: Niinpä! Ensin vaan keikka Japaniin mutta se on pieni hinta näteistä laatoista. ;-D

Merja: Niin on!phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä kirjoitti...

Olin että aaaaah ja sitten että ääääähhh... Japani, why oh why. (Terkuin henkevät kommentit takaa hitonmoinen keuhkotauti.)

Rillirousku kirjoitti...

Phocahispida: Mulla sama mieli että aaahhh ja ääääh! Lähetäänkö Japaniin? ;)