7/13/2013

Hyvää heinäkuuta!
Yllä kaksi viikkoa lomaa tiivistettynä kymmeneen kuvaan. Silloin ajettiin pitkä pätkä kotomaata ylöspäin ja sen jälkeen naapurimaa melkein päästä päähän. 

Kahden viikon aikana istuttiin autossa, ihastuttiin aina vain uusiin kaupunkeihin ja kyliin, korotettiin ääntä, nukuttiin vierekkäin, tapeltiin, syötiin ranskalaisia, laulettiin, nähtiin Pippi, uitiin, oltiin serkun luona yötä, tavattiin ystäviä, kiivettiin puumajaan, keinuttiin, matkittiin sorsia, ärsytettiin toisia ja ostettiin uudet lenkkarit.

Pystytettiin teltta muurahaispesän päälle, nurmikolle, kivikkoon, koivun alle ja keskelle nurmikenttää. Kasattiin ja purettiin auringossa, sateessa ja tuulessa. Nukahdettiin lintujen sirkutukseen, kansalaisten metakointiin, hiljaisuuteen ja naapuriteltan kuorsaukseen. Sitten katkesi telttakepistä kuminauha. Oli aika pakata teltta ja lähteä kotiin.

Jag älskar Sverige.

7 kommenttia:

laurar kirjoitti...

näyttää ja kuulostaa ihanalta matkalta.

Anu [Perillä] kirjoitti...

Upeita kuvia!

W kirjoitti...

Ihania kuvia! <3 Minäkin tykkään Ruotsista! :)

by.bak - interior & lifestyle blog kirjoitti...

Such lovely pictures, i suppose its from Emil from Lönneberg Since I recognised the wooden men :-) have a Great summer

Rillirousku kirjoitti...

laurar: :)

Anu: Kiitos! :)

Väriä.: Voiko joku olla tykkäämättä? :)

by.bak: It is Emil from Lönneberg, visst är det! :) Have a nice summer too!

Tähtinen kirjoitti...

Ruotsi on kyllä mahtava mesta ja ihania kuvia reissusta! Kävitte ilmeisesti Astrid Lindgrens Världissä? Kerropa lisää kokemuksia paikasta, meillä on reissu suunnitteilla sinne tänä tai viimeistään ensi kesänä kolmen alle kouluikäisen tenavan kanssa.

Rillirousku kirjoitti...

Tähtinen: Kiitos viestistä ja pahoittelut hitaudesta! Käytiin Astrid Lindgren Världissä ja suosittelen todella! Edellisen kerran käytiin kuus vuotta sitten ja kyllä joka kesä on tehnyt mieli lähteä ja tänä kesänä vihdoin päästiin. :) Muutenkin Smoolanti ja Vimmerby on niin kaunista seutua, että jo pelkästään sen takia kannattaa lähteä. :)