5/30/2013

Korkki on vieläkin mun kaveri.
Tässä talossa ei sisustamisen suhteen ole tavara vaihtanut paikkaa juurikaan viimeisen puolen vuoden aikana. Sen verran suurta tavaraähkyä on näet podettu, että kirpputoreja ei ole juurikaan kierretty ja koska uutena harvemmin tulee kotiin tarpeistoa hankittua, niin kertakaikkiaan on samojen nurkkien kuvaaminenkin jämähtämisen seurauksena maistunut puulta.

Tässä kevään mittaan on kuitenkin innostuttu pitkästä aikaa useampaan otteeseen kierrätyskeskukseen, kankaita hamstraamaan tietenkin. Samalla on toki aina tarkastettava paikan kuppi- ja purnukkaosasto ja niin on kätevästi pihi mutta purkkeja rakastava marjatta löytänyt monta uutta ystävää keittiön hyllylle pönöttämään. 

Korkki ja savi pitävät pintansa meikämartan sydämessä vuodesta toiseen, joten kaikki noista materiaaleista valmistettu ostetaan ilomielin omaksi, jos kerran halavalla saa. Kynttilänjalkoja ei tietenkään voi ihmisellä koskaan olla liikaa, kuten ei myöskään erinäisiä käsilaukkuja. Kiitos arjen piristyksistä heille, jotka tavaransa kierrätyskeskukseen jatkomyyntiin kantavat ja ihan vaan pikku vinkkinä, että jos sattus jotain korkkista vielä olemaan varastossa, niin pistää kiertoon vaan! Ostaja ilmoittautuu.

5 kommenttia:

turushanna kirjoitti...

Huomaisitkohan jos joskus tuo kassi vaan ihan aivan yllättäen vahingossa häviäisi? :D Aika kiva :>

Rillirousku kirjoitti...

huuuhtala: Voit saada sen sitten, kun kyllästyn. ;) Kierrätyslaukkuhan se on. :)

turushanna kirjoitti...

Jeijjjj! :)

Dagný Björg • Dagfar kirjoitti...

You have a really beautiful home. I really enjoy looking at your blog!

Rillirousku kirjoitti...

Dagny: Thank you! :)