12/05/2012

No on askarreltu.
Kauheen mukavaahan se on, tuo askartelu meinaan. Kun olis vaan niin paljon mitä tahtoisi tehdä ja kuitenkin niin vähän, mitä ehtii taikka osaa toteuttaa. Tärkeintähän on kuitenkin se, että intoa riittää ja sormia syyhyttää. Se on pääasia ja terveen merkki, eikä suinkaan se, että kuinka paljon valmista sitä kulloinkin sitten saa aikaiseksi.

Koristeltiin sarvia. 
Leivottiin vaihteeksi piparkakkuja ja osa päätyi mahalaukun sijaan nauhasta yläilmoihin killumaan. Reissusta haalittiin pirteitä nauhoja ja niitähän on sitten ehditty jo änkeä joka paikkaan. Esimerkkinä nyt vaikkapa sarvien koristelu, lahjapakettien nyöritys, kattauksen viimeistely ja tyynyjen kanttaaminen. Kauheen monikäyttöstä tommonen nauha, kun sitähän voi käyttää oikeastaan ihan mihin vaan. Jos ei askarrella jaksa, niin hinata sitten vaikka autoa lumipenkasta.

7 kommenttia:

Hanna GoingToRain kirjoitti...

Hirveä hinku ja into ois täälläkin, mutta kun mitään ei osaa ruveta tekemään kun koko ajan painaa takaraivossa se, että pitäis olla tekemässä gradua eikä näpertelemässä origamitähtiä. Ärsyttävää. Pitäis vaan osata aikatauluttaa päivästään osa askartelua varten että vois hyvillä mielin näprätä.

K kirjoitti...

Kyllä muuten saattas miespuolisella lirahtaa lämpöset housuun ku kaivais käslaukusta neonpinkkiä nauhaa kesken autonhinaushommien, Ehkä siihen oikeaan hinausköyteen vois solmia tuosta pari rusettia. Ei ois sekään köysi liian äijä. Ohan ne nättejä juttuja nämä nauhat ja muut.

Annie kirjoitti...

I unterstand no word, but I LOVE your pictures :) Greeting from white Austria, Annie

hanna kirjoitti...

askartelu on parasta! hei mistä nuo aiemmissa kuvissa vilahtaneet pukkijalat on? koitan tihrustaa ikean sivuja ovatko heidän versiot kivat, nuo teidän ainakin on..

Rillirousku kirjoitti...

Hanna: Nimenomaanhan se on juuri niin, että kaikelle saa järjestymään aikaa hetken, pienen tai lyhemmän, kun vaan niin päättää. :) Eikä sitä nyhertelyä tarvi niin kauan kerrallaan harrastaa, pieni hetkikin piristää kummasti. :)

K: Kyllä pitäs ehottomasti hinausköyteen pistää muutama rusetti ja lisäksi vaikka jokunen pieni sydänkoriste tuottamaan jouluiloa näille kakslahkeisille lirauttelijoillekin. ;)

Annie: Thank you very much! :)

hanna: Ilmeisesti niitä vaaleita puisia meinaat? Ne on kotoisin sieltä juuri mistä epäilitkin. :)

Katja kirjoitti...

Hei mistä olet ostanut/tilannut noi Hay:n pahvilootat? On nimittäin nyt armoton vöyhkä päällä niiden saamiseksi. Kävin muutamassa verkkokaupassakin. Turhaan.

Rillirousku kirjoitti...

Katja: Roudasin lootat Kööpenhaminasta Hayn liikkeestä ku olivat puoleen hintaan. :) En siis osaa avustaa, että mistä muualta niitä vois saada. :/