10/28/2012

Perhosia ja kukkasia.
Tämä marjatta täällä on tällä hetkellä erittäin suuresti kiitollinen, hämmentynyt, yllättynyt ja saattaapa olla, että näin jännitysjään sulettua on silmäkulmaan eksynyt erikokoisia roskia useampaankin otteeseen.

Itseensä uskominen ei aina ole kauhean helppoa ja vaikka suurimman osan ajasta ajattelee olevansa ihan kelpo kansalainen, niin silti epäusko hiipii puseroon tasaisin väliajoin. Kotomaamon elämä ei välttämättä aina ole niin kauhean jännittävää mutta sanonpa teille nyt kuomat, että perjantaina meinaan oli! 

Tämän blogin ulkonäkö pääsee kokemaan uusia tuulia huomisesta lähtien mutta sama pateettinen jorina jatkuu kuin on ollut tähän päivään. Marjatta ei meinaan opi uusia temppuja ihan tuosta vaan, joten on parasta mennä vanhan kaavan mukaan.

Kuten mainittua, niin tällä hetkellä olo on häkeltynyt. Tarkalleen ottaen pikkaasen samanlainen, kuin olisi ajanut asuntoautolla parkkihalliin, mutta silleen hyvällä tavalla. Semmonen Ei voi olla totta, mutta varsinkin kiitollinen.

KIITOS siis suuri teille kaikille äänestäneille, sillä ilman teitä viime perjantai olisi ollut huomattavasti vähemmän ikimuistoinen vaikka kaikkinensa varsin mukava ilta oli muutenkin. KIITOS! THANK YOU! Muistan tämän aina.

16 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Kyllä oon niin mahottoman ylpeä susta! Tästä elämänmakuisesta, kotoisasta blogista. Ei pintasiloittelua, vaan reilusti kotielämää.

Kiki kirjoitti...

Oi ihanata! Paljon onnea, Marjatta! :)

Nonna kirjoitti...

Onnittelut! Onpas taas niin kaunista, niinkuin teillä aina. Silmä lepää!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

heidi. kirjoitti...

Aivan HUIKEEN isot onnittelut, Rilla! Se on mainio asia, ettei minun ääneni mennyt hukkaan. :)

Rillirousku kirjoitti...

Peurankello: Kiitos <3 Kyllä tämä blogi on silti varsin vain pintaa vaikka oikeita asioita sivuakaakin. :) Mutta tuo kotielämää oli oikein oivasti sanottu!

Kiki: Kiitos! :)

Nonna: Kiitos, samoin sinne!

heidi.: Ei menny. Kiitos äänestä! :)

nilkkulotta kirjoitti...

<3 Onnea!!

Noora kirjoitti...

Lämpimät onnittelut! ♥

Mikko kirjoitti...

Tämä oli kyllä niin ansaittu voitto, jee! Onnea!

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin on nämä ehdokasvalinnat osunut kohdilleen, kun vaaleissa äänestetty pääsi valtuustoon ja sinulle annettu äänikin meni ihan oikeaan osoitteeseen!
Onnittelut!

Alma kirjoitti...

Hienoa! Onnea!

Haha kirjoitti...

Tuli vaan mieleen et onko sulla yhtään kuvia teidän tulevasta kotipaikasta?? Missäpäin se on? Mua vähän kiinnostaa.. :P

Veera kirjoitti...

Paljon onnea ansaitusta voitosta!

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos teille! <3

Heidi: Oon monta kertaa ottanut kameran mukaan sinne mutta en koskaan muista ottaa kuvia. :-O Käyn tänään ottaan kuvia ja laitan sulle!

Piritta kirjoitti...

Lämpimät onnittelut ansaitusta voitosta! :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos Ginger!