10/16/2012

Oma remonttityömaa kullan kallis.
Loppuviikosta posti toi mukavan yllätyksen, kun Taulu ja tapetti muisti tätä marjattaa litteällä paketilla. Kuvissa yllä muutama maukas kortti tuosta postipojan tuomasta puketista ja todettakoot täten, että tämä emännys aikoo muistaa myös teitä tovereita piakkoin arvonnan merkeissä asian tiimoilta. Tuossa aluksi mainitussa blogissa on myös vielä muutaman päivän ajan käynnissä arpajaiset, menkäähän osallistumaan!

Eilisen nakkipäivän vastapainoksi nujerrettiin tänään tuon inhan pölyluolan voitontanssi takkahuoneen siivouksella. Keskeneräisyydelle kun ei tällä hetkellä mitään voi, niin koitetaan sitten edes repiä riemua jo valmistuneista tiloista ja pistää aivot takaisin lepotilaan keskeneräisyyden osalta. 

Gloria Blog Awards-äänestys on käynnissä vielä muutamia päiviä. Ookko nää äänestäny? Entä sun mies tahi nainen? Entä sun mummo? Tai naapurin Anneli? Tai sun lapsi? Jos tahot nähä miten aikusella ihmisellä menee iso roska silmään, niin käy äänestämässä! Ja sehän onnistuu siis, kun klikkaat TÄSTÄ. Kiitos!

5 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Tuosta takkahuoneesta tuli kyllä kivan tunnelmallinen.. Ja totta on se että helposti (itelläkin) sitä näkee vaan kaiken sen keskeneräisyyden mutta niitä valmiita ei niinkään aina.

Mun miekkonen tuppaakin toisinaan sanomaan että "voin kyllä purkaa kaikki mitä on tehty jos tuntuu ettei mitään olla aikaseks saatu"
En oo vielä antanu! :D

Anna kirjoitti...

Mistä olet hankkinut tuon "roskiskehikon" (tai millä nimellä sitä oikeasti kutsutaankaan)? Eli tuon vihreän kehikon, johon laitetaan paperikassi? Olisi oiva säilytystila sanomalehdille ynnämuulle paperille..

Rillirousku kirjoitti...

jossu: Niinpä. Onneksi kuus päivää viikosta näkee sen mitä on jo tehty ja vaan yhtenä päivänä ainoastaan sen kesken olevan. Jos tämä pysyy, niin hyvin menee. :)

Anna: Teline on täältä --> http://www.everydaydesign.fi/telineet-karryt-c-9.html#.UH57bW9FWK8

paevi kirjoitti...

Jälleen kerran kiitos loistokkaista kuvista ja jutuista! Sitä aloin kysyä, että minkä merkkistä lankaa sulla nyt on puikoilla? Niin hyvät värit. :)

Rillirousku kirjoitti...

Paevi: Kiitos itelles! :) Lankaa en nyt vaan mitenkään muista. Ostin sen alelaarista minimanista, jotain epävillasta se on. :)