9/20/2012

On syksy niin ihmeellinen.
Minä kaikkea ymmärrä en. Miten vihreä maa värin uuden nyt saa? Ja miten se laulu sitten jatkuikaan, ei sen väliä.

Syksy on ihmeellinen, siitä ei mihinkään pääse. Olisiko niin, että myös mielialat saattavat heittelehtiä kuin kauden keli ikään. Ensin on tyven, sitten sataa yhtäkkiä kuin saavista kaataen. Sen jälkeen paistaa ja sataa yhtä aikaa, sitten pelkästään paistaa ja tulee hiki. Sitten putoilee rakeita ja lopuksi niskaan kosahtaa taas kaatamalla vettä. Vaan eipä anneta sen lannistaa! Missään mielessä.

Takkahuonetta on maalailtu. Eilen kaksivuotiaan ja ankaran laulannan suotuisalla avustuksella maalattiin seinät toisen ja kolmannen kerran ja katto ensimmäisen. Viimeksi mainittu näyttääkin imuttavan tuota valkoista ainesta melkoisesti, joten jää nähtäväksi montako kerrosta siihen lienee pitäkään lähipäivinä vielä sivellä. Tuhkaluukku sai värin oivan, joka aiheutti eräälle perheen aikuiselle melkoisia vilunväreitä. Sanokaa silti mun sanoneen, että kaikkeen se on tähänkin asti tottunut, joten eiköhän liene tule tottumaan myös erääseen äkkimakiaan tuhkaluukkuun.

8 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Voisin veikata tuon takkaluukun värin..:) Onko väri josta keskusteltiin habitaressa? Sinä ihastuit ja minä...en nyt ihan vihastunut mutten innostunut ainakaan vielä.

Syksy on todellakin ihmeellinen. Mielialat myös.

hannamaria kirjoitti...

Tuo laulu on niin kaunis, sanat ja sävel! Minullakin maalausprojekti kesken, valkolakattua kattopaneelia valkoiseksi,seuraavaksi seinäpinnat ja lopuksi lattia...saadaan uudistettu lastenhuone joskus taas käyttöön:)

Lilla kirjoitti...

Äkkiä siitä äkkiämakiasta kuvia! :)

Tiina kirjoitti...

"... linnut lentävät merien taa!" =)

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Ei oo se väri. Mutta sitä ehkä jossain muualla. ;)

hannamaria: Hyvä hyvä! Maalaaminen on ihan mukavaa puuhaa. :)

Lilla: Äkkiäkös äkkimakiasta kuvan nykäsen, vaan ensin pitää jynssätä huone valmiiksi. :)

Tiina: Just sinne. :)

Kerttu72 kirjoitti...

tämä on tosi mukava blogi ja sen jutut sen mukaiset <3 kivaa seurata,miten joku saa niin paljon aikaseksi kaikkea kaunista ...!!

MARTINE'S BLOG kirjoitti...

Great pictures and you have a nice blog. I have joined. Greets, Martine.

Rillirousku kirjoitti...

Martine: Thank you. :)