9/24/2012

Joojoo, meen ihan kohta.
Nyt ei malta nukkua meinaan, sillä meikämarttaan on iskenyt kaamea remontti-innostus! Takkahuone on lattiaa vaille valmis, portaisiin maali ostettu, eteiseen tapetti ja välioviin maalit. Eräältä vanhalta vintiltä pelastettiin lauma pärekoreja, joita on nyt putsattu ja maalattu uuteen uskoon. Kyä mää sanon, että kyllä tästäkin joskus vielä valmista tulee! Huomenna edessä seuraava rautakauppakierros ja sitten ei muuta kun pensseli heilumaan.

Kuvat varsin aiheen vierestä parin päivän takaa, kun maamo päätti raskia luovuttaa monen vuoden takaiset paperinuket lastensa leikkeihin. Paperinuket jakautuivat viisivuotiaan toimesta varsin oivasti: viisivuotias oli Tommi, kaksivuotias tietenkin Annika, äiti oli Peppi (tai Pippi Longsnyrt, kuten isoveli sanoo, tai vaihtoehtoisesti pikkusiskon käyttämä Pippi Lonttis) ja iskä oli tietenkin apina. Illalla viisivuotias luki Tommille iltasaduksi joulupukkikirjan sekä erään toisen ja pikkusiskolla tuli hätä, kun Annika meni hukkaan juuri ennen nukkumaanmenoa. Sängyt tehtiin tulitikkulaatikoista ja kodit kenkäpokseihin. Kannatti raskia luopua.

7 kommenttia:

iive kirjoitti...

Ihana kun jatkoit blogaamista tai en mie tiedä meinasitko edes lopettaakaan.
Ihana kun kuvista näkee taas innostusta, inspiraatiota ja rakkautta ja jaat sitä tänne myös meille.
Sulla on niin kaunis koti ja niin raikas tyyli, jota on mukava katsella :)

Riina kirjoitti...

Vähänkö kivat noi paprunuket, onneks raaskit antaa :) Mä en edes muistanu että teillä on takkahuone, mukava ku saatte sen valmiiks niin pääsette nauttiin tulevista talvi-illoista takkatulen loimussa! Mä en tajua milloin selvittäis täältä liikkeelle, joka vkl on jotain, mutta olette mielessä <3 Erityisen lämpimät terkut hurjasti kasvaneelle nuorelle neidolle!

Merja kirjoitti...

Ihanat!meillä on kans noi paperinuket jossain... :)

Tintti kirjoitti...

Saattaapi käydä niin että kun hetken näitä sun remontti-innostus tekstejä lukee tulee ihan pakko-olo myös itsellä kaivaa esille maalia ja tela. takkahuonekuvia (ja erityisesti tuhkaluukun väripaljastusta) odotellessa. Mä niin fanitan teidän kotia. Se näyttää ihanalta! :)

Nafisah Mohammad kirjoitti...

Hi Rilla, your blog has been up in the IKEA catalouge. I would love to follow your blog. Is it possible for you to write in English. I bet there will be more people will ask the same, soon. I admire your passionate towards 'arki'.

pau kirjoitti...

Mahtava tuo mintunvihreä pöytä, ja ihastuttavat paperinuket. Meiltä löytyypi sama setti, sukkahousut ja mekko, sulla on hyvä maku!

kuperkeikkakoti.blogspot.fi

Rillirousku kirjoitti...

iive: Kiitos! Kyllä totaalinen hermojen lopetus teki terää. Tekee aina, asiassa kuin asiassa. :)

Riina: Kiitos, välitän terkut! Ei meinannu itekään muistaa, että omaa takkahuoneen. Se kun oli täynnä roinaa ja niin kamalassa kunnossa. Ihan kunnon huone siitä kuitenki kuoriutuu pikku hiljaa. :)

Merja: :)


Tintti: Kiitos! Ootan itekin innolla miltä se tulee kalusteineen ja muine romppeineen näyttämään. :) Ei muuta kun maalikaupoille vaan!

Nafisah: Thank you for your message! I'd like to write in English but I speak English very poorly, and google translator does not always know what I want to say. ;) Thank you!

pau: Kiitos! Ja samoin. ;)

Krista: Kiitos.