8/24/2012

Muistuttaa muistamatonta muistamaan.
Siinähän se, kalenterin päällimmäisin tarkoitus. Tällä martalla on ollut eläessään muutamia kalentereita, joiden lisäksi on milloin mihinkin paperiin kirjattu ylös muistettavia asioita. Tämän hetken muistamisasiat ovat vähän kiikun kaakun pääkopan osalta mutta onneksi homman hoitaa näppärästi keittiön liitutaulu sekä olohuoneen muistitaulu.

Oli mukavaa saada vastaanottaa tuossa joskus kevään korvalla tämä olohuoneen lipaston päälle aseteltu kalenteri. Toiminnallisen kalenterin on suunnitellut LEHTORINNE design studio. Numerotarrat on mahdollista liimata haluamaansa kohtaan tai jättää kokonaan liimaamatta. Mukana tulee puinen magneetti sekä paketillinen liituja. Taulu on pulverimaalattua metallia ja erinomaisen kätevä, sillä se soveltuu mitä loistokkaimmin mihin huoneeseen tahansa. Tämä tulee löytämään lopullisen paikkansa eteisestä, heti kun se joskus parin vuoden sisään valmistuu.

Kalenteria jällenmyy Zarro, Formverk ja Muutoskauppa. LEHTORINNE design studio on myös Habitaressa 12-16.9, osaston numero on 6k89. Tämän mainitun yrityksen halkoteline on myös sen verran makonen, että suattaapa olla paljon mahollista, että se löytyy vielä joku päivä tämänkin talon takkahuoneesta!

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Herkullinen blogi, makeita värejä ♥ Lukijaksi jäin ;)

Henna
sitruunan.blogspot.com

Kirpparikeiju kirjoitti...

Oi hieno! Miekin harkitsin juuri semmosta seinälle laitettavaa mustaa tarrakalenteria. Hylkäsin ajatuksen, kun ajattelin, että kalenteri seinällä ahdistais minua.

Rillirousku kirjoitti...

Henna: Kiitos. :)

kirpparikeiju: Mua ei ahdista. Eipä pääse unohtumaan asiat. :)

Enni kirjoitti...

HIENO se on! Vautsi!