4/22/2011

Lastenhuone valmistui tovi sitten mutta suunniteltu parvisänky ei ole liikahtanut ajatustasolta käytännön toteutuksen suuntaan sitten milliäkään. Syynä saattaa olla tämä muu pikku näpertely tässä lähiaikoina.

Poikasen huonomaalinen ja reikäinen sänky tökki meikäemokin silmäkalvoilla sen verran, että jotain oli tehtävä. Muutama toveri on heittäytynyt luovaksi ja askarrellut lapsoselleen sängyn sängynaluslaatikosta. Ja kah, yllättäen tämäkin matami muisti omaavansa kyseisenlaisen lodjun, joka oli seissyt varastoa tukkimassa jo hyvän aikaa. Sänky siis odotteli tekijäänsä ja mikäpä sen rattoisampaa, kuin toverin idean varastaminen. Siispä ryhdyin toimeen!

Poikasen kasvaessa liian pitkäksi laatikkonukkujaksi, on hyvä aika aloittaa parvisängyn nakertelu. Pikkusisko perikööt laatikkosängyn.

25 kommenttia:

Elle kirjoitti...

Hieno sänky! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista!

Odotan ihan täpinöissäni, että millon pääsemme näkemään ruutukaavan seinällä..

t.Anni (löysin sun edelliseen blogiin ihan sattumalta. Sä oot hyvä kirjoittamaan ja sikahyvä kuvaamaan!)

soila kirjoitti...

onpa hieeeno!

Tuukki kirjoitti...

Mahtava idea ja hieno lopputulos!

Tipu kirjoitti...

Ja taas - mahtava idea ja aivan ihania kuvia. Oot kyllä eri taitava!

Rillirousku kirjoitti...

Elle: Sänky kiittää. :)

Anonyymi-Anni: Kiitos, olen otettu. :) Ps. Meitäkin vähän jänskättää se Ruutukaava, jospa se saatais joskus seinälle asti. :)

Soila ja Tuukki: Tackar!

Haha kirjoitti...

Oli kyllä todella hauska idea toi sänky!!Ja hyvä tuli!

nilkkulotta kirjoitti...

Wau!!

Rillirousku kirjoitti...

Heidi: Idea on hauska. Ja helppo toteuttaa. :)

Lotta: Eiksookki!

Tiina kirjoitti...

Tosi suloinen idea ja toteutus! Juuri tuollaisista "epätavallisista" ratkaisuista lapset yleensä ovat kaikkein innostuneimpia - ainakin meillä.

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin molemmat pojat ovat vastaavassa nukkuneet. Tiikkiviiluinen laatikko löytyi 5 eurolla kierrätyskeskuksesta.
Nyt laatikko palvelee koirien nukkumapaikkana, ja hyvin toimii siinäkin hommassa.
Kiva seurata uuden kodin remppaamista.
Terhi

LauraQ kirjoitti...

Hauska idea, hieno toteutus. Kyllä pojan kelpaa. Ja noi renkaat takaa tietenkin sen, että sängyllä voi ajaa rallia pitkin taloa... ;)

Anni kirjoitti...

siisti.. Minäki oon pikkusena nukkunu vuodevaatelaatikossa :) mukavat múistot jäänyt. Ei tarvinu petata sänkyä ku työnsi laatikon vaan isosiskon sängyn alle kun heräsi. :)

Hipsu kirjoitti...

Voe tokkiisa, siitä tuli ihan mielettömän hieno sänky ja huonekin näyttää niin hienolta, että mä voisin muuttaa sinne asumaan! :)

Rillirousku kirjoitti...

Tiina: Niin on! Kaikki vähänkin tavallisesta poikkeava on parasta. :)

Terhi: Noita laatikoita tosiaan välillä näkyy kierrätyskeskuksilla ja kirppareilla. Hyvin on nukuttanut täälläkin. Sängyn ehkä paras puoli on se, että maamon ei tarvitse yöllä nousta nostamaan lattialle pudonnutta peittoa. ;)

Laura: Ajaj Laura, sitä ralliahan ei muuten ajeta! ;D

Anni: Tämä versio on sen verran korkea renkaitten kanssa, että se ei taida enää toimia oikeassa tarkoituksessaan. Paitsi jos ottaa renkaat pois niin sitten toki. :) On siis pakko pedata. ;)

Hipsu: Muutappa! Voisin tehä sulle samanlaisen sängyn. x-D

Anonyymi kirjoitti...

vautsi! todella hieno!
mistä oot noita renkaita löytänyt? tai jos joku tietää olisin tiedosta kiitollinen:)

-paukku

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi-Paukku: Kiitos. Renkaat on Motonetistä, löytyy eri kokoja. Oon törmännyt kyllä muissakin rautakaupoissa, nimeltänsä ovat kalustepyöriä. :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos, siispä sinne..sänkyidea ollu jo valmiina niitä vaille, tämä postaus muistuttikin siitä. Jospa perheen pienimmäinen sais nyt sänkyynsä renkaat alle:)

ps. onko nuissa jarrut?ts. et pystyy lukitsemaan..

-paukku

Minna-Leena kirjoitti...

WEE-AA-UU, WAU! Kerrassaan hieno!

Enni kirjoitti...

Hieno kyllä!! meillä myödkin hyvin on laatikossa mukuttanut ja meille vanhemmille mitä mainioin ratkaisu, lapsi pääsee ite sängystä pois ja tosiaan sitä peittojen nostelua ei ole..:) Tuollaista just samanlaista kattelin ekocenterillä sillon ku en ollu vielä niin varma tuosta meidän sängyn toteutuksesta onnistuuko, ja tuostakin olis kyllä tullu hieno!! Ja ideathan on tarkoitettu jaettavaksi, eihän niissä olis muuten mitään järkeä!

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi-Paukku: Ei taida olla jarruja/lukkoja, en ainakaan huomannut. Ei muuta kuin sänkyä näpertelemään! :)

Minna-Leena: On se näpsä. :)

Enni: Kiitos teitille tästä. :) Lirpukka oli löytäny juuri tuon samaisen lootan minkä sain sisareltani pari vuotta sitten ja siitä tehtaillu niin nätin sängyn, että matkittava oli. ;)

Jonna kirjoitti...

Mainio idea! En ole viime aikoina kunnostautunut kommentoinnissa, mutta jokaisen postauksen perään voisin kirjoittaa saman; Teillä näyttää niiiin kivalta!!:)

Unknown kirjoitti...

Moikkis,

kivaan blogiisi törmätessäni pohdin juuri, minkä kokoiset pyörät asentaisin omien runkopatjasänkyjemme alle. Eli niiiin kernaasti haluaisin tietää, minkä kokoiset nuo sinun hienossa laatikkosängyssäsi ovat? Kiinnostaisi erityisesti renkaan halkaisija, ja kuinka korkealle laatikon alareuna nousee lattiasta? Kiitos jo etukäteen, jos jaksat nähdä tämän vaivan. Se helpottaisi kuvittelemista, kuinka suuret pyörät sopisivat parhaiten runkopatjasängyn alle.

Rillirousku kirjoitti...

Hanna: Kiitos viestistä! Kesti hetken löytää se täältä. :D Harmi, kun en muista renkaan kokoa ja sänkykin on jo myyty! :/ Oiskohan ollut halkaisija jotain 15cm noin, veikkaisin. Ostin ne Motonetistä tuolloin melkeen kaksi vuotta sitten. Laatikon alareuna on lattiasta varmaan noin 20cm.

Unknown kirjoitti...

Kiitos Rillirousku! Siis motonettiin :)