4/30/2011

Rattosaa vappua teille kuomille!
Munkki- ja simalähetyksiä otetaan vastaan, vastalahjana tarjotaan mikrolounas.

9 kommenttia:

satmaari kirjoitti...

Tää kiittää ja kumartaa sekä toivottaa erityisen ihanaa vappua teidän perheelle. Samalla täyttelen pikkuhiljaa uuden keittiön kaappeja. Lovin'!

Jos meinaat hukkua saamiisi vappusima ja varsinkin -munkki lahjoituksiin, niin voin uhrautua ottamalla osan. Tai sitten tyydyn naapurin lidlin "sosasolaan".

Tulkaa käymään! Huomenna! Hep hep. :-)

Aniliini kirjoitti...

Ihan uteliaisuuttani tässä kyselen, että mitkä on tein lempimikroherkut? Kas kun meikäläinen syö vain kahta erilaista kanakunnan mikroherkkua ja passais koklata joskus jotain muutakin. Paikallismarketissa myyjät jo moikkailevat eineshyllyllä.

Kivaa vappua sinne!

Enni kirjoitti...

Hei kuoma, samoin sinne hyvää vappua!
Ja jos ja KUN huomenna nähdään, niin lupaan tuoda/tarjota sinulle simaa. Sain tehtyä kerrankin ajoissa ja ehkä hieman liioittelin määrien kanssa, tai sitä mieltä oli ainakin ukkokulta..:)

tuijariikka kirjoitti...

Hauskaa vappua! täällä myös munkkeja odotellessa.

Tiina kirjoitti...

Iloista vappua sinnekin mikroeväiden keskelle!! Käykää torilla vappumunkeilla ja -simalla. =)

Mulla simat ässehtii jääkaapissa, vähän myöhään hoksasin taas kerran ne sinne keitellä mutta johan tuo ihan hyvälle maistui kun äsken maisteltiin. Munkkien paisto on vuorossa huomisaamuna.. ne kun on täydellisiä vain leivontapäivänään. =)

Virpi kirjoitti...

:)

Hipsu kirjoitti...

juustosalaattia, kasvispyöryköitä, nakkia, perunasalaattia, simaa, munkkia ja irtokarkkeja tarjoilee Hipsu. Ja kiittää mikrolounaasta!

Anonyymi kirjoitti...

Munkkia toin, mutta vastalahjaksi luvattua mikroruokaa ei näkynyt! :O

Rillirousku kirjoitti...

Satu: Uuden keittiön korkkaaminen on ehdottomasti parin ylimääräsen ilmapallon väärti. :) Mukavaa vappua uudessa köökissä!

Aniliini: Valmisruokien ajatteleminen tuottaa tällä hetkellä hieman hankaluuksia mutta ainakin pakastealtaasta löytyvä, kartonkipakkauksissa myytävä kanakastike-riisijutskat on ihan hyviä. :)


Enni: Säästäkääpä sitä simoa pari desiä meille asti. Kävin shellilläkin kitisemässä siman perään mutta olivat piheinä jättäneet tilaamatta. Hö. :)

Tuija: Munkkirikasta vappua teillekin! :)

Tiina: Omatekemä sima on kyllä maukasta! Muistan kerran tuohon urotyöhön kyenneeni ajoissa, yleensä muistan koko liemen siinä vaiheessa kun muu kansa sitä jo auvoissaan hörppii. ;D

Mukavaa vappua!

Virpi: ;) Vappuja!

Hipsu: Kiitos! Toivottavasti myös mikroruoka oli makoisaa. ;)

Juli: Sämpylältä terkkuja, että kun ei sitä simaa näkyny! Mutta oikeesti, tuon sulle roiskeläpän vaikka huomenna. KIITOS MUNKEISTA! <3