4/09/2011

Nyt on kuulkaat pienet itsekehut paikallaan. Meikätäti ja miekkosensa ovat ahertaneet tässä parin päivän aikana remonttia eteenpäin enemmän kuin pariin viimeiseen viikkoon yhteensä. Pikkuhiljaa huone alkaa olla valmis, ainoastan listat puuttuu. Tänään maalattiin viimeinen maalikerros ja asennettiin lattia.

Tätä tekstiä naputtavalla henkilö on eräs erittäin paha taipumus. Tuo taipumus tuottaa toisinaan helpotusta sisustamiseen mutta joskus se myös ohjaa ojaan. Tänään kävi niin. Tuon taipumuksen nimi on Mielessä sisustaminen.

Katsokaas. Eräs yö heräsin siihen, että päässäni oli visio tulevasta työhuoneesta. Mieleeni piirtyi kuin itsestään seinien värit, lattian sävy, oivasti asetellut huonekalut, taulut ja poronsarvet lamppuineen kaikkineen. Sohvakin oli löytänyt paikkansa.

Tänään rahtasimme kirpparisohvan huoneeseen kirjahyllyjen paikkoja mallaillessamme. Ja kuulkaa, visio teki tepposet! Sohva oli juuri tuolle kyseiselle paikalle ihan liian suuri. Ensi yölle toivon oikein väkevän vision siitä, mitä sohvan paikalle tullaan tulevaisuudessa asettamaan. Mielessä sisustaessa tulee perin harvoin käytettyä mittanauhaa.

Ruusutarhaan paistaa iltaisin aurinko niin vallan somasti. Ruutukaava odottaa malttamattoman seinälle pääsyään alimman laatikon turvallisessa huomassa.

Tehopäivän kruunasi kohta yhdeksänkuinen tytteliini, joka käveli elämänsä ensimmäiset metrit. Tänään oli hyvä päivä.

6 kommenttia:

Nanainen kirjoitti...

Hieno tuli seinästä.
Mietin että se näyttää hyvältä just noin, ilman listaa.
:D

Anonyymi kirjoitti...

huhhuh, tyttelikö jo kävelee siel :O Ihan uskomatonta aatella ku se on pienempikokonen ku toi meiän kaksonen, ja tää kaveri ei ees konttaa :D
Onnea typylle uuesta taidosta! :)
/Salla

Anonyymi kirjoitti...

hyvä te!

nilkkulotta kirjoitti...

Voi ei sano pikku-murulle, ettei yhdeksänkuiset saa vielä kävellä!! :D
Kerkeää sitten kuiteski monta vuosikymmentä tepastella. Sitäpaitsi mamin sylissä pääsee vielä monta vuotta!

Riina kirjoitti...

Onnittelut lähes valmiista huoneesta! Ja superonnittelut kummitypylle ensimmäisistä askeleista :)

Rillirousku kirjoitti...

Nanainen: Näyttää hyvältä ilman listaa, listan kanssa kuitenkin vielä paremmalta. Saumoja kun ei ole tehty listattomuutta ajatellen. :)

Salla: Tytteli eilen jäi seistä töröttämään keskelle huonetta ja sitten vaan yhtäkkiä pisti koipea toisen eteen. :D Nopea kaveri kun vasta kuukausi sitten oppi konttaamaan.

Juli: Hyvä me! (joskus niinkin ;) )

Lotta: No sanoin, mutta ei se usko! Ruikkis on liian innostunut liikkumisesta, ei ole kuule maamonsa tullut tuo typykkä! x-)

Riina: Kiitos! Tytskäkin kiittää! :)