3/27/2011

Tällä hetkellä remontin alla on tuleva työhuone, jota voisi myös kirjastoksi tai vierashuoneeksikin kutsua. Lastenhuoneremontti opetti sen, että kaikki vie aikaa eikä mikään valmistu hetkessä. Todettakoot tosin, että lastenhuoneen uudistus ei kestänyt kuukauttakaan mutta totisesti tuntui kaikkine pölyineen ja puruineen huomattavasti pidemmältä ajalta. Nyt on siis se huone plakkarissa mutta vastapäistä huonetta viedään.

Jos lastenhuone onkin varsin värikäs tapaus, niin tämän hetkisessä remonttikohteessa kuin myös muissa tiloissa pitäydytään yksinkertaisemmassa värimaailmassa. Keltainen tuntuu näin keväällä olevan päivän sana ja sitä tullaan tässäkin huoneessa näkemään, tosin vain pieninä piristeinä mustavalkoisessa. Huomenna pääsee taas hiomisen makuun, toivottavasti ensi viikon aikana myös maalitelan varteen. On se kumman raastavan rasittavan kiristävää mutta silti niin miellyttävää tämä jatkuva muutos!

4 kommenttia:

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

mielenkiintoiset tapetit teillä joka huoneessa! minkä ikäinen talo ja minkä kokoinen, näkyi ylemmäs postauksessa ilmeisesti portaikon kaidetta?! mielenkiinnolla odotan lisää remppakuvia, jospa taas vanhan ostaminen alkais kiinnostaa,, en tiiä kumpi olis paree, uuden rakentaminen (kestääkö hermot) vai vanhan laittaminen oman näköiseksi...

Rillirousku kirjoitti...

Myyrä: Talo on vm. 73, neliöitä 250. Portaikon musta kaide näyttää näkyvän ylemmissä kuvissa.

Rakentamisessa ja remontoinnissahan on luonnollisesti kummassakin puolensa. Itse väittäisin rakentamista sinänsä helpommaksi tieksi kohti kotionnea ;), yhden talon rakentaneena. Sehän tosin ihan riippuu minkämoisen talon valitsee, tekeekö alusta asti itse vaiko puolivalmiista. Toisaalta remontoinnissakin on puolensa ja tokihan on myönnettävä, että tässä vaiheessa remonttia en tiedä koko projektista vielä yhtään mitään!

Minna kirjoitti...

Aivan mahtava remppablogi sinulla, mielenkiinnolla jään seuraamaan t. uusi lukijasi : )

Rillirousku kirjoitti...

Minna: Kiitos ja tervetuloa. :)