6/04/2015

Muutosten tuulia.
Äkkiseltään voisi päätellä, että tässä talossa ei ole viime aikoina muuta tehty, kuin isketty yrttiä kasvamaan ja tuijoteltu mullasta pilkistäviä tovereita tippa linssissä. Voin kuitenkin nyt kertoa, että on tehty. On tehty oikeastaan enimmäkseen kaikkea muuta, kuin juuri tuota aluksi mainittua.

Pääsi käymään nimittäin niin onnekkaasti, että kotimme on myyty! Stressikäyrä on huidellut sellaisissa lukemissa tämän kevään, että edessä oleva muutto tuntuu pieneltä säädöltä kaikkeen viimeisimpiin vuosiin ja tähän kevääseen sisältyneeseen verrattuna. Olo on helpottunut ja iloinen! Edessä ei ole remonttia eikä rakentamista. Tulevaisuuden suunnitelmissa ei siinnä oikeastaan yhtään mitään suurta asumiseen liittyvää, ja se jos joku tuntuu hyvältä!

Muutto on tietenkin kuitenkin asia erikseen. Talo pitäisi saada tyhjäksi muutamassa viikossa ja aika paljon pitää saada nurkkia ja kaappeja raivattua, kun muuttaa reilusta kahdestasadasta neliöstä huomattavasti pienempään. Saattaa siis hyvinkin olla, että erinäisiä myynti-ilmoituksia tulee näkymään lähiviikkoina ympäri nettiä, kuin myös instagramissa. Joitain asioita on jo päätynyt uusiin koteihin ja hyvä niin. Muutto ei vielä konkreettisesti kuitenkaan näy nurkissa, mutta pikkuhiljaa on laatikoiden alettava vallata tilaa talossa.

Talokauppojen kunniaksi repäisin ja hankin itselleni kassin sekä esikoiselleni kesäksi paitoja. Retiisin taimet kurottelevat pihalodjusta kohti valoa ja mietin, että miten saisin kaavittua nuo kaverit elävinä mukaan muuttokuormaan.

17 kommenttia:

Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti...

Onnea talokauposta ja kaikkea hyvää uusiin raikkaisiin tuuliin! <3

Viherrilli kirjoitti...

Onnittelut talokaupoista! Eiköhän ne retiisit lähde mukaan vaikka muovitetussa pahvilaatikossa, jos siltä tuntuu :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon!

Sanna kirjoitti...

Oikein paljon onnea kaupoista! Ja tsemppiä muuttoon, voin myötäelää mukana, itsekin tässä muuttolaatikoita pakkaan hirveällä vimmalla kun muutto lähestyy uhkaavasti :-D

Kesäpäivä kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä!!!

Mielenkiintoista...

heidi. kirjoitti...

Voi mahoton! Onnia onnia oikein palion, on varmaan aika huikea fiilis! Jäämmä innolla oottamaan uusia tuulia. <3

Salla kirjoitti...

Onnea talokaupoista tosiaan! Pakko vielä kysyä ku ehtii, että mitä onkaan tuo keittiön seinän materiaali nimeltään? Tarkoitan siis tuota harmaata.. Meillä talon rakennusprojekti, ja aivan nurkan takana odottaa sisustusjutut..:)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos Kerttu!

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos! Kyllä retiisit pitää yrittää saada matkaan. :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos! :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos Lyde! Voimia muuttoon sinne myös <3

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :)

Rillirousku kirjoitti...

No voi kyllä, sinähän sen tiiät! Kiitos <3

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos! Seinä on tehty märkätilatasoitteella. :)

Minna kirjoitti...

Rillis,
on ikävä sinua! Tuuhan kertomaan kuulumisia!

Villis kirjoitti...

Onnea oikein paljon! Talon myyminen näinä päivinä on melkosen haasteellista, joten hyvä te!!! Hyvin rempattu talo on ilo ostaa ja ilo jättää uudelle perheelle. Ai että ei remppaa tai rakentamista, tuota et usko itsekään:))) Jään odottamaan:)))

Rillirousku kirjoitti...

Minna: <3

Villis: Kiitos paljon! Kyllä tässä saa hyvällä mielellä olla, että talolle löytyi uusi asukas. :)