6/11/2015

Kaikelle on aikansa.
Siitä on jo yli neljä vuotta, kun aloitin blogin, jonka tarkoitus oli kertoa suuren talon remontista. Vuodet vierivät ja vihdoin ja viimein remonttikin valmistui. Se vei pidempään, kuin osasimme kuvitella. Se vei enemmän voimia, kuin osasimme kuvitella. Blogi antoi enemmän, kuin osasin kuvitella.

Ei liene yllättävää, että tämän blogin taival alkaa olla remontin valmistumisen ja muuton myötä loppumetreillä. Blogin oheistoimintoja olen hiljentänyt ja poistanut tässä kevään mittaan jo pikkuhiljaa. Kaikelle on aikansa, ja niin tärkeä kuin tämä blogi onkin ollut nämä vuodet, tuntuu luonnolliselta suunnata kärsä kohti uusia asioita tässä samassa muutosten tuulessa!

Vielä tänään en kuitenkaan jäähyväispuheita lepertele, sillä yritän sopivan ajan löytyessä päivitellä blogia vielä jonkun kerran ennen muuttoa. Jäähyväispuhe odottakoon siis vielä jokusen viikon. Tänään tavallisena torstaina kuvissa talon ainoat suurinpiirtein kuosissa olevat nurkat sekä kesälomaa odottava kirjapino yöpöydällä. Korituolikin muutti pariksi viikoksi takkahuoneesta yläkertaan, kun nojatuolit pääsivät jo uuteen kotiin ja istumapaikoista on pulaa. Kaappeja on raivattu, mutta varsinainen pakkaaminen on vielä alkumetreillä. Vaikeinta on päättää, mistä pakkaamisen aloittaisi.

Aurinkoista torstaita toverit!

8 kommenttia:

Purnukka kirjoitti...

Toivompa todella että kunhan uuteen tupaan ootta asettuneet niin myös uusi blogi aukeaa! 😊

Sanna kirjoitti...

Tsemppiä pakkailuun, meillä se on just kiivaimmillaan. Aikamoista hommaa tämä muuttaminen, mutta eiköhän tästä taas selvitä :-)

Idris kirjoitti...

Voih! Olisin kovasti toivonut, että bloggaaminen olisi jatkunut siellä uudessa kodissa. Ison tavaramäärän mahduttaminen pienempään asuntoon kun on itselleni kovin tuttu pulma. Tämä on ollut lempisisustusblogini, tulee kova ikävä!

Kristiina K kirjoitti...

No voi harmi että olet lopettamassa blogin pitämistä. Olen aina nauttinut hienoista kuvistasi ja nasevasta kirjoitustyylistäsi.
Toivotan sinulle oikein hyvää jatkoa ja vielä ainakin muutamaa kivaa postausta!

Unknown kirjoitti...

Tätä vähän pelkäsinkin... Jatkatko uudella blogilla...?

t. Kaisa

Villis kirjoitti...

No, sitä uutta blogia tulin minäkin vonkaamaan :))) Jos uudessa kodissa sisustusblogi alkaa jo tuntumaan työltä, niin ehdottaisin ja ilahtuisin sinun käsityö -tuunaus - askartelu jutuistasi. Keksit usein kaikkea kivaa ja mielestäni hyvinkin julkaisukelpoista! Mutta, ymmärrän täysin, jos blogikiintiö on tuullut täyteen, enhän bloggaa itsekään. Instagramissa pyörin harvakseltaaan, tulee siten kuvattua hieman säännöllisemmin omia nurkkiaan. Josko pysyisit instalinjoilla, pliis! Tsemppiä pakkauspäiviin, niitä tulee olemaan monta ja työntäyteisiä ovat kesäpäivänne! Jään odottelemaan ainakin viimeisiä postauksiasi!

Rillirousku kirjoitti...

Purnukka: Kiitos! Tällä hetkellä ei tunnu siltä, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. :)

Lyde: KYLLÄ! Tsemppiä sinne myös <3

Idris: Kiitos kauniista sanoista <3 Kyllähän tämä tavaran karsiminen on melkomoista, aikaavievää mutta myös puhdistavaa. :)

Kristiina: Kiitos myös sulle kauniista sanoistasi! Tuntuu hyvältä lopettaa tämä blogi nyt tähän, kun yksi pieni aikakausi päättyy elämässä muuton myötä. :)

Kaisa: Uusi blogi ei tunnu nyt ajankohtaiselta, mutta kuten jo ylhäällä totesin, niin koskaan ei voi tietää, miltä jonkun ajan päästä tuntuu ja miten elämä kuljettaa. Näillä näkymin en siis ole perustamassa uutta blogia. :)

Villis: Olen nauttinut blogin pitämisestä AINA! Ihan aina. Myös silloin, kun se on tuntunut työltä. Bloggaamisen myötä olen saanut tehdä juuri niitä asioita mistä nautin; suunnitella, kuvata ja kirjoittaa. Ja kun ihminen saa tehdä sitä mitä haluaa, niin silloin siitä ei voi kuin nauttia! :) Tällä hetkellä on kuitenkin elämässä muuta tiedossa, joten epäilen, että blogin pitämiselle/ideoimiselle jäävä aika jäisi muiden mukavien asioiden jalkoihin. Toistan kuitenkin vielä, että koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo. :) Kiitos kauniista sanoista, mukava kuulla, että olet saanut inspirtaatiota blogistani <3

Pinja / Pinjacolada kirjoitti...

Voi Rilla Rillasein, olen kyllä niin nauttinut sun kotikuvista nämä vuodet! Muistan kun löysin tämän blogin ja ihastuin sun tyyliin ja kuviin ihan täysin! Sun kuvissa on aina ollut niin ihanan rauhallinen ja kodikas tunnelma! Ja sun jutut, niitä varsinkin tulee ikävä! Kiitos kotipalapelista, se on ollut mahtava! <3