9/11/2014

Ja yhtäkkiä on syksy.
Tänä aamuna sumu peitti maiseman syliinsä kuin pehmeä peitto. Se koristi kauniisti pihakaiteen, herätti aistit huomaamaan, että syksy on tullut.

Kuluneet viikot ovat olleet raskaita. Ne ovat olleet täynnä huolta, epävarmuutta, toivottomuutta. On ollut vaikea luottaa tulevaan. 

Henkilökohtaiset ja tärkeät asiat on aina jätetty tämän blogin ulkopuolelle. Täällä on kerrottu, kun elämä potkii päähän tai harmittaa, mutta omana tietona on pidetty syyt miksi. Niin tälläkin kertaa. Sen kuitenkin haluan sanoa, että vaikeilla asioilla tarkoitan oikeasti vaikeita asioita. Sillä tavalla vaikeita, että elämä etsii uutta suuntaa ja on uskallettava hetkeksi luopua haaveistaankin, että löytäisi elämäänsä tasapainon ja merkityksen. On keskitettävä ihan kaikki siihen, mikä on oikeasti tärkeää. Millään muulla kuin tällä päivällä ei ole merkitystä. 

Miksi haluan kertoa tämän ja silti jättää paljon kertomatta? Siksi, että tämä asia vaikuttaa väistämättä myös tähän omaan tärkeään asiaani, blogiin. Siksi, että on mahdottomuus olla, kuin kaikki olisi niinkuin ennen. Siksi, että ehkä joku toinen vaikeassa tilanteessa oleva voisi tuntea vertaistukea.

En ole vahva, en viisas tai rohkea. Olen vahva, viisas ja rohkea. Tänään tiedän vain sen, että tämä päivä on tärkeä. Huomisesta en tiedä. Nautin tästä hetkestä, en huoli huomisesta. Tänään elän tässä päivässä, en huomisessa. 

Yksi suunnitelma tulevaisuuden suhteen on kuitenkin hyvä olla olemassa. Tänään sain kutsun ystävän luokse ompelemaan. Se on ainoa tiedossa oleva asia tulevaisuudessa elämän suhteen tänään ja tällä hetkellä. Ja se on aivan riittävä suunnitelma.

19 kommenttia:

heidi. kirjoitti...

Voimia, kultainen Rilla!

laurar kirjoitti...

tsemppiä, mistä ikinä onkaan kyse..

hei, teillähän on pinkillä pirputparputilla verhoiltu jakkara? sellainen vanha. mun kotikotona on ollut samanmoinen - nyt jo tietty poisheivattu - mutta millä ihmeen hakusanalla voisin löytää sellaisen tuunattavaksi..?

TAINA kirjoitti...

<3

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

Voimia sinulle vaikeiden asioiden keskelle.<3 Elää päivä kerrallaan, katsomatta tulevaa, elää hetki sellaisenaan kuin se annetaan ja on. Lopulta kaikki menee niinkuin on jokaisen kohdalle tarkoitettu menevän. Voimaannuttavia syksyn päiviä sinulle! :) ps. Ihania kuvia jälleen! :)

piipadoo kirjoitti...

<3 Voimia! Olet ihana! <3

-Piia

Satu kirjoitti...

Päivä vain ja hetki kerrallansa <3 Vahvoja juuria ja sitkeitä oksia syysmyrskyyn!

Sari kirjoitti...

Voimia! <3

Kesäpäivä kirjoitti...

Tsemppiä!!!

Elämässä on niin kummallisia käänteitä,että aina ei meinaa pysyä matkassa. Minä kera läheisteni,koitan kerätä voimia pienen sukulaislapsen sairauden epävarmuudessa. Huomisesta ei tosiaan tiedä ja tänään olemme sanomattoman kiitollisia toisistamme!

Niin kauan kuin on elämää,on toivoa! Näillä mennään..

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Siunausta ja voimia sinulle sinne!
Muista, ettet ole yksin vaikeissa asioissakaan!

anna kirjoitti...

Toivoisin sulle valtavasti voimia ja luottamusta tulevaan ♡♡♡ Tulehan käymään Savossa.

Riina kirjoitti...

Rakas ystävä <3 tsemppiä.

Enni kirjoitti...

<3 rakas, jaksuhali <3

Lotta Vuorma kirjoitti...

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Voimia päiviin ja valoa tulevaan.

Nalle kirjoitti...

Kristiina K kirjoitti...

Tsemppiä vaikeassa tilanteessa!

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos <3 Ja voimia vaikeassa elämäntilanteessa oleville.

Unknown kirjoitti...

Voimia. Kaikki vielä selkenee.

eilen tein kirjoitti...

<3 ja valoa sitten kun on sen aika

Rillirousku kirjoitti...

Anna ja eilen tein: Kiitos <3