8/19/2013

Retkellä.
Luonnossa lepää ihmisen mieli ja onni on veli perheineen, joka jaksaa säännöllisin välein kutsua remontointiin jumahtaneita kansalaisia kanssaan retkelle. Eilen oli sellainen päivä.

Loppukesän pukeutuminen on haastavaa. Aamuisin kurkkua puristaa siihen malliin, että hunajatee peittoaa kahvin reippaasti ja ulkoilemaan lähtiessä puetaan päälle varsin reilusti kangasta. Kuitenkin parin tunnin päästä pukkaa soijaa siihen malliin, että lopulta mennään kuitenkin kesähepenissä. Ja sitten aamulla on taas kaktus kurkussa.

Meillä asuu pari kalamiestä. Eväkkäitä odotellessaan yletöntä juoksentelua ja ääntelyä harrastava eskarilainen rauhoittuu ja keskittyy paikalleen pitkän tovin. Sitä on hellyttävää katsella. Veden äärellä, savun tuoksussa, tuulen puhaltaessa ihminen tosiaan tuntee elävänsä. Iltapäivästä aurinkokin astui esiin pilven takaa. 

Kaarnalaiva uhmasi aikansa aaltoja vastatuuleen, kunnes keikahti kyljelleen. Metsäpolkua käsikädessä tarpovat serkukset olivat liikuttava näky. Illalla saimme vielä hyviä ystäviä iltaa istumaan kaaoksen keskelle. 

Eilisessä oli oikeastaan kaikki se, mitä elämältä tarvitsee.

9 kommenttia:

Karzi kirjoitti...

Ihan sairaan hienoja kuvia; haikeeta loppukesää jolloin joka hetkestä pitää nauttia täysillä!

Saariston kasvatti kirjoitti...

Heissan,

olet varmasti monet kerrat nämä kertonut, mutta en nyt muista. Miltä vuosikymmeneltä talonne on? Kuinka paljo siinä on neliöitä? Mikä lämmityssysteemi teillä on?

Kiitosta vain. Samanoloista kohdetta ehkä ostamassa ja siksi vain kiinnostaa. Olen inspiroitunut sisustus- ja remppatyylistänne ja mietin että se sopisi myös tähän mahdolliseen kohteeseen. Inspiraatiota ja motivaatiota kävin täällä aamutuimalla hakemassa (koska jotenkin se mieskin pitää vakuuttaa!) :D

Salainen puutarhani kirjoitti...Löysin ihan vahingossa tieni blogiisi ja ihastuin samantien.

Kaarnalaivan kuva nosti lapsuudenmuistoni, paappani rakentama kaarnalaiva, johon hän kirjoitti nimen Pamir.

Ihana muisto.

Nalle kirjoitti...

hellyyttäviä heppatyttöjä

Rillirousku kirjoitti...

Karzi: Nimenomaan just sitä! Mutta vielä on ihan vihreetä. :)

Saariston kasvatti: Talo on vm.73, neliöitä 250 ja lämmitysmuotona öljy (en suosittele ;-) ). Siis viimesintä en suosittele, kallista lystiä! Remontointi vie aikaa mutta se hyvä puoli on, että ajan kansaa saa laitettua just semmosta kun haluaa. :) Koitahan saaha ukkeli vakuutettua! :D


Salainen puutarhani: Kaarnalaivat on söpöjä, kun ne niin sitkeesti vaan paahtaa vasta-aallokkoon. Mukava muisto sulla! :)

Nalle: Niin on <3

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Ihanat kuvat ja tuo mustavalkoinen heppamekko, ai että!

glaramknits kirjoitti...

Lovely cardigan! I love colours! Did you do it yourself?

Beautiful pictures, nice landscape.
Thanks for sharing

Rillirousku kirjoitti...

S: Eiks ookki söpö heppamekko! Ja pehmeä. :)

glaramknits: Thank you! Yes, I have knitted it. :)

Åpent^hus kirjoitti...

idyllic! :)