8/22/2013

Aamupalalla.
Tämän talon köökki on aika pieni mutta toisaalta just sopivan kokoinen. Ruokapöytä kuitenkin meinaa toisinaan käydä ahtaaksi, jos taloon saadaan useampia tovereita syömäseuraksi. Sinänsä pöydän koko ei ole kuitenkaan käynyt ongelmaksi asti, sillä yleensä sapuska katetaan saarekkeelle, josta kukainenkin näpäkästi ottaa lautaselleen haluamansa ja etsii suotuisan ruokailuympäristön. Pyöreän pöydän ympäriltä tai olohuoneesta, kesäisin pääsee kätevästi ruokailemaan myös terassille, jos sää sen sallii.

Aamupalallakin kaikki pussit ja purkit pysyttelee saarekkeella kaiken muun oheisromun kanssa (vauvojen pehmeä ja rapiseva perhoslelu on ihan ehoton aamupalapöytäseuralainen). Tämä juuri siksi, että pöydälle ei mahdu mutta myös siksi, että onhan se mukava aamuteetä särpiessä samalla lueskella jotain lehtiliparetta mahollisimman väljässä pöydässä. 

Tuo elämää nähnyt, ystävän varastosta saatu ja minttuiseksi maalattu pöytä on yksi lempiasioista kotona. Se on vaan jotenkin niin sympaattinen kaikessa kulahtaneisuudessaan. Sopii oikein mainiosti tähän perheeseen, joukon jatkoksi.

7 kommenttia:

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Pöytä on söpönen ja leivät näyttävät herkullisilta :P

http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

HouseBird kirjoitti...

Hei! Mitä nuo lautasella olevat "tikkusysteemit" on?

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Heippa! Uutena lukijana tässä kommentoin : ) Selasin blogiasi pitkälle taaksepäin ja kuvat on niin täynnä tunnelmaa! Jutut kivoja ja teksti soljuvaa. Tuo saareke on kyllä hyvä juttu - meilläkin se on melkoinen monitoimipöytä, välillä ihan liikaakin ; )

tiina kirjoitti...

hejsan! Mitä matskua olikaan tuo laastiseinä? Eteiseen olis tulos saman tyyppinen! :) Kiitti ihanasta blogista! /Tiina Sthlm

Unknown kirjoitti...

So many lovely things to see!!

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

ooo, clipperin tee<3

Rillirousku kirjoitti...

Viivi: :)

HouseBird: Ne on sokeritikkuja, me uitetaan niitä teessä vähäsen. En tiiä onko se se, mitä niillä oikeesti pitää tehä. ;)

Päivi: Se kyllä kerää kampetta, sitäki jota ei tarvis. :) Mutta siitä huolimatta son hyvä! Kiitos paljon viestistäsi! :)

Tiina: Seinä on märkätilatasoitteella tehty. :) Terveisiä sinne!

Mariela: :)

Sonja: Oo, onhan ne maukkaita, ja riittosia. :)