2/12/2012

Sunnuntai.
Tänään satoi lunta, alkaa olla jo ihan kunnon kinokset. Parin vuoden takaisiin ei silti vähään aikaan ainakaan täälläpäin päästä. Silloin pihan kolaaminen alkoi jo olla melko haasteellista kun lumi ei vain kertakaikkiaan enää mahtunut mihinkään.

Eilen kävimme jäällä retkellä. Veli kaivoi laukustaan makosat kaakaot ja laskiaispullat. Meillä oli vain kuivia keksejä ja kaakaota, joka maistui pesuaineelle. Onneksi retkikaverit olivat varanneet evästä kaverille kanssa, sillä kaikkihan sen tietää, että eväitten syöminen on retken kohokohta. Saapa nähdä tehdäänkö lähijärvelle tänä vuonna jäärataa ollenkaan.

Kirpputoritavaran penkominen on ohitse tällä erää. Naapuripöydistä lähti mukaan viikon aikana oranssi siivilä sekä tyttärelle kaksi villapaitaa, joista toinen tuo sympaattinen punavihreä roikkuja.
Ompelupöydän päälle suunnitellaan megalomaanista kuvakollaasia, jota varten taiteellinen lahjakkuutteni on päässyt loistoonsa. Kehyksiä odotellessa harjoitellaan sommitelmia lattialla.

Emännällä on kesämökkikuume.

7 kommenttia:

vilppumaan erika kirjoitti...

Voi mikä löytö tuo viherpunainen roikkuja <3 Minä oon täällä vieraillessa kummastellut, kun en saa suorilta kommentoitua, vaan pitää aina tuolta sivusta käydä teksti valitsemassa että saan tän kommenttiruudun esiin. On sitten monta kommenttia jääny tekemättä, kun en oo ennen tajunnu :) Mutta siis sanonpa nyt tähän väliin, että aiemman postauksen villahousut sykähdytti sevverran voimakkaasti, että kutasin yhet ja toiset on jo tulossa :) Laitoin tuonne omaan blogiinkin aiheesta vähäpikkusen.

Ja minä se vaan jaksan ihastella tätä valon määrää täällä teillä, ja ihmetellä, miten muka ootte saanu kaakaon maistumaan pesuaineelta :D

Lilla kirjoitti...

Hieno kollaasi lattialla. Ja vihreä villis!
Nähäänpä niin utelen sun suunnitelmista! :)

hannamaria kirjoitti...

Hei!
Käyn täällä viikoittain, joskus päivittäin:)kuvat ovat niin kivoja ja raikkaita.Nyt oli pakko kommentoida, kun huomasin tuo lampunvarjostimen!Minulla samanlainen odottaa pääsyä ompelunurkkauksen ylle..

Maria kirjoitti...

Teillä on ihana lastenhuone :) Ootko muuten huomannu, että Muijaa on tulossa kenkiinkin, en tiedä oletko tennarien ystävä mutta.... :) http://www.marimekko.fi/tuotteet/vaatteet/naiset/kengat/jack-pursell-helen-210

Rillirousku kirjoitti...

erika: Kiitos! Valon määrä on täysin suhteessa kuvan epätarkkuuteen. :D Mitä suttusempi kuva, sitä pitempi valotusaika. :) Jalusta pysyy tietenki visusti kaapissa, ei se oo niin justiin. Pökät oli söpöt, kävin kyylimässä! Kaakaon suhteen en voi kertoa totuutta, sillä se on tuntematon. Ehkä kyseessä oli vain huonosti huuhdeltu termari, ken tietää. :)

Lilla: Villuri on söpö.

hannamaria: Sinnepä tuo täälläkin on päätymässä. Kiitos viestistä! :)

Maria: Kiitos! Arvaappa oonko? No oon! Ja oon tennareitten kaveri! Harmi, kun ovat tyyriitä kuin mitkä. :)

misu kirjoitti...

tuo karvalakki kuva on aina vaan niin symppis!

Rillirousku kirjoitti...

misu: Niin on. :)