6/05/2011

Iltaa toverit!
Tämän mukavaisen päivän kunniaksi tahtoisin julkistaa erään myynti-ilmoituksen.
Kävi nimittäin niin, että tuota kuvissa nähtävää Marimekon Ruutukaava-tapettia jäi käyttämättä lähes kokonainen rulla ja tuo mainittu rulla on nyt kaupan.

Tuo herttaisa tapetti on leveämpää kuin mihin meikätäti on yleensä tottunut, joten ylemmässä kuvassa nähtävä seinä saatiin tapetoitua viidellä vuodalla. Tuosta jäljellä olevasta rullasta saisi meidän normihuonekorkeudella siis vielä kolme vuotaa.

Olisi varsin sääli heittää tuo ihanainen tapettirulla varaston kätköihin, joten kuoma: Mikäli tunnet innostusta tuota rullaa kohtaan, niin lisäkyselyä saa pudotella sähköpostiini. Osoite löytyy sivupalkista. Kiitos.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei,

mihinköhän hintaan rulla lähtisi?

anna

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Laitatko sähköpostia niin vastaan sitä kautta, kiitos. :)

heidi. kirjoitti...

eiii pahuuus! myöhästyin! :(

Rillirousku kirjoitti...

Dooda: Rulla on edelleen kaupan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

onko semmonen tilanne huomioitu, että jos teidän naperot keksivät nyplätä tapettia tai piirtää punaisella tussilla kuvia, niin pystyt korjaamaan tilanteen? Teikäläisenä jemmaisin vähän tapettia korjausta ajatellen...

nim kokemusta on :)

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi: Hei ja kiitos viestistäsi! :) Ollaan ajateltu asiaa mutta päädyttiin silti myymään rullaa eteenpäin. Meillä oli edellisessä talossa joka huone, joka ainoa seinä tapettia, eikä kolmen vuoden aikana tullut rantuakaan mihinkään. Päättelimme, että ollaan yhtä onnekkaita tämän tapetin kanssa. ;-)

hanka kirjoitti...

kivan näköinen seinä on tullut teidän olohuoneeseen.ja voi hellantuuteli tuota pientä naperoa kun kurkottelee niin tärkeänä ottamaan tuota hattua kuvassa.:DD

Saana kirjoitti...

Jokos sä sen tapettirullan jämän myit? Vai olisiko se edelleen tarjolla?

Rillirousku kirjoitti...

Saana: Kyllä se näillä näkymin on pääsemässä uuteen kotiin. :) Kiitos mielenkiinnosta!