6/07/2011

Antakaa anteeksi yli-innokas blogikäyttäytymiseni. Se on tämä kesä, joka pistää sormet laulamaan.

Tänään on vietetty päivä hyvässä seurassa, nautittu auringosta ja hikoiltu. Korkattu kunnolla kotiranta.
Sisällä talossa kaikki on kesken, mutta me ei välitetä.
Eilen luin loppuun tämän kesän ensimmäisen kirjan, edellisestä opuksesta oli jo yli puoli vuotta. Mikä häväistys!

Tänään luen loppuun tämän kesän toisen kirjan. Ole kesä ainainen.

24 kommenttia:

Netta-Natalia Löytynoja kirjoitti...

Teillä on niin ihanan pirtsakkaa. Himoan nyt jostain kumman syystä vihreää sisälle... juuri tuo peitto tms. teidän sohvalla on täydellisen värinen. Mäki tahon remontoimaan. Voi ärrinmurri, että ottaa vieläki päästä se juttu mistä sulle kerroinki :/

LauraQ kirjoitti...

Hävyttömän ihanat nuo teidän ikkunat!
Ja kevyt kirjakateuskin iski. Olen saanut viimeksi kirjan loppuun varmaan joskus tammikuussa. Yöpöydällä on 3 keskeneräistä...

ps. sanavahvistuksessa pitää kirjoitttaa sana vacker - just sopivasti :)

Kotilo kirjoitti...

Kaikki kuvat olivat kauniita, mutta tuo ensimmäinen! Täydellisyyttä.

Hipsu kirjoitti...

Niin, kunpa aina ois kesä! Ihanaa kun päivität, ootan päivityksiäsi aina niin innolla. Teillä on ihana koti ja koko ajan ootan näkeväni enemmän ihanuuksia täältä rempan keskeltä :), joten sekös sopii että päivität!

Helena kirjoitti...

Ole into ainainen. Älä anteeksi pyytele. Sama vika.

Rillis kirjoitti...

kyllä teillä vaan näyttää kivalle vaikka kesken onkin vielä...
syyhyää omatkin sormet kun katselee näitä sun juttuja ja aikaansaannoksia :)
saakohan kysyä mikä tuo teidän ruokapöytä on... meillä on hakusessa ehkä uutta ja tuommoista valkoista reipasta toivotaan, himpun tuntuu olevan vaan kiven alla hyvät mallit...

annu kirjoitti...

Voe maho miten kivat kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Avaat kyllä tosi avoimesti kotisi ovet ja aika reilusti matkit tiettyjä blogeja. Matkiminen ei kivaa.

Rillirousku kirjoitti...

Nena: Viherjäinen on kivaa näin kesäsin, sekä sisällä että ulkona. Toivotaan, että pääsette remontoimaan pikapuoliin! :)

Laura: Kiitos! Täälläkin on asunut kirjakateus. Yleensä yöpöydällä vähintään yksi kirja kesken, joka tosin joka ilta edistyy, mutta nyt oli pitkän aikaa, että yöpöytä lepäsi tyhjänä. Onneksi kesä korjasi tämän julmuuden. :)


Kotilo: Kiittäkäämme siitä kesää. :)

Hipsu: Kiitos! Remppa rulaa, tsemiä! :)

Helena: Tästäkään ei ole syyttäminen muuta kuin kesää. :)

AnnaRilla: Kiitos viestistäsi! Pöytä ollaan saatu vuosia sitten häälahjaksi, koska on tuhtia puutavaraa niin maalasin sen vähän aikaa sitten valkoiseksi. Oiskohan tuo tammea tai jotain. :) Aluperin pöytä on Jyskistä.

Annu: Kiitos. :)

Anonyymi: Rakas anonyymi, onneksi lähipiirini tietää totuuden näistä avoimista ovista ja siitä, miten paljon blogissa näytän.

Mitä matkimiseen tulee, niin todettakoot jälleen kerran, että jossainpäin Suomea asuu samanlaisen sisustusmaun omaavia henkilöitä, joilta voi saada inspiraatiota ja jotka toivoakseni saavat ehkä sitä samaa tästä blogista. Toisekseen voi olla niinkin, että alunperin joku idea saattaa olla jopa tästä blogista kotoisin.

Ihan oikeasti tämä punakka täti ei välitä tippaakaan mitä mieltä tuntemattomat ovat meidän kodista, sen sohvasta tai tyynystä tai purkista tai haarukasta. Aika kreisiä vai mitä?

Virpi kirjoitti...

Hyvä että on päivitysintoa!:)Sun kuvia ja juttuja on niin kiva seurailla.:) Mulla se into on vähän jaksottaista...nyt ei ole ollut intoa eikä aikaa,koska olen hoitanut yötpäivät kuumeista pienimmäistä.

Mukavan pirtsakkaa teillä!:)Ja nuo ikkunat -wau!:)

heidi. kirjoitti...

No jopas oli kommentti anonyymilta! Johan menee blogeista kaikki idea, jos omaa kotia sisustaessaan täytyy ensin selata läpi kaikki tsiljoona blogia, ettei vaan osu omaan blogiin kuvaa tismalleen samanlaisesta sohvasta tai taulusta tai kukkamaljakosta, jos heti matkimisesta syytetään. Niinkuin Rilla tuossa hyvin sanoikin, niin kyllä tässä kaikessa on (mun mielestäni) kyse inspiraatioista ja yhtenevistä mauista. Tottakai joskus lainataan ideoita toisiltamme, enkä usko että kukaan siitä hernettä nokkaan vetää jos näin käy, jos idean alkuperänkin muistaa mainita. Höh!

Rillikselle kiitos, olen saanut sulta paaaljon inspiraatiota!

K kirjoitti...

Voi noita anonyymejä. Aina sama virsi, keksisivät joskus jotain omaperäisempää! :)

Teiltä on näköjään lähtenyt ristikot ikkunoista ja jopa onkin valtaisat akkunat!

Päivitä sinä munki puolesta, näitä on paljon mukavampi lukea ku omia jorinoita!

Rillirousku kirjoitti...

Virpi: Kiitos! :) Voih, paranemisia Robbylle. :-( Meiän typykkä on kans ollu melko kituliaalla tuulella tässä viime päivät, kyllä se vaan kummasti vie energiaa kun yöt nukutaan huonosti.
Tervetuloa kylään! Eräs tapettikin täällä odottelee.. ;-)

Dooda: Kiitos kuoma! Olipa näpäkästi sanottu! :) On aivan sama vaikka naapurin Kertulla olis just samanlainen sohva ja taulu kuin meillä, tai naapurikaupungin Tertulla samanlainen tyynynpäällinen ja esiliina, tai Viljamaan Pertulla kopio meikätätin kirjahyllystä ja vieläpä samanlaiset kahvikupitkin,. Aivan sama, kunhan itse asuu niinkuin hyvältä tuntuu! On kai tässä elämässä suurempiakin murheita.

Aina ei ihan jaksa ymmärtää miten tuntematon ihminen jaksaa olla niin kiinnostunut meikäläisen sisustamisesta, että jaksaa mielensä siitä pahoittaa. Meiton moneen junaan, niinseo.

Killi: Kiitos toveri!
Niin se on, että lyhyesti virsi kaunis ja on hyvä, jos sen sanomakin on vielä se tuttu ja turvallinen. ;)

Olohuoneen ikkunoissa on vielä ristikot mutta nekin lähtee kun saadaan joskus maalattua ne loppuun. Valoa suorastaan vyöryy sisään ja ma nautin. :)

Elle kirjoitti...

Rilla sulla on kyllä sana hallussa, nuita anonyymejäkin kohtaan! :) Ite ainaki seuraan blogeja kaiken muun lisäksi sillä silmällä että jos sattuisin löytämään jotain mitä voisin iteki käyttää, jotain ideaa sisustamiseen tms.

ps. tätä sun blogia on huippu seurata, kiitos tästä! :)

Hansu kirjoitti...

heippa,taaas!
pakko kysästä, kuinka paljon teillä on olohuoneessa/keittiössä neliöitä? on niin valoisan näkönen, vaikkakaan ei hirmu iso ole? vai hämääkö mun silmät;)

Rillirousku kirjoitti...

Elle: Kiitos! Niinpä, itse ainakin kirjaan remonttia muistiin harrastuksena ja siksi, että joku muu voi ehkä saada inspiraatiota meiltä niinkuin itsekin saan sisustuslehdistä, blogeista, kavereitten kodeista.
Tuskinpa kukaan haluaisi asua toisen kodissa, vaikka jotain ideaa omaansa sieltä saisikin. :)

hansu: Neliöistä ei haisua, en löytänyt pohjapiirroksesta juurikaan numeroita, mutta tila on semmoinen melko perus keittiöolkkari. Ihan hyvän kokoinen, ehkä kuva vähän huijaa kun pituussuunnasta on jätetty kuvan ulkopuolelle melko monta metriä. :)

Virpi kirjoitti...

Kiitos kutsusta,saapa nähdä milloin saamme aikaiseks...en tykkää helteellä matkustella,joten koti on kesällä paras paikka,kun on tuo ilmalämpöpumppu.:)Mut jospa kuun vaihteessa se tapetti tulis tännepäin?:) Vieläkö se hylly ja lamppu on tallella?:)

Robby on toipunut suurinpiirtein,oli korkeassa kuumeessa tosiaan 4 päivää ja tänään tuli näpyt...vauvarokkohan se oli.Onneksi ei sen pahempaa.:))

Rillirousku kirjoitti...

Virpi: Hei tosiaan, se tapettihan tulee kätevästi sitten! Pitää muistaa ottaa mukaan. :) Tuolla se odottelee visussa tallessa varastossa. Lamppu ja hyllykin löytyy. Vois koittaa jos sen hyllyn sais purettua kokonaan niin sitten mahtuu kyytiin, muuten en tiiä. Mutta lamppu ainakin. :)

Hyvä että Robby on jo parempana. Meilläkin typykkä nukkunut nyt kaksi kokonaista yötä omassa huoneessa ilman heräämisiä. Ahh! :)

hanka kirjoitti...

aivan ihanan pirtsakan näköistä teillä.olet sinä taitava sisustaja.niin mukava on katsella kuvia ja nähdä miten kauniisti voi laitella vanhaakin kotia.meillä myös remontin alla oleva vanhempi tiilitalo maalla.:)

Virpi kirjoitti...

Ok,jos vaan saatte hyllyn pienemmäksi,niin tervetuloa tänne;) Sekä se että te.:)
Ja maksukinhan on suorittamatta...

Kiva,että olet saanut pari yötä nukkua paremmin.:)

Anonyymi kirjoitti...

semmoista mietin, että onko teillä ollenkaan viihde-elektroniikkaa, joka täytyy piilottaa noin kauniissa olohuoneessa? ;)

ja toiseksi, että onko maali pysynyt syöttötuolissa?

-leila

Rillirousku kirjoitti...

hanka: Kiitos! Vanhat tiilitalot on näemmä oivia remonttikohteita. ;)

Virpi: Ilmottelen miten on, että saako sitä palasiksi vai ei ja lähteekö mukaan vai ei. :)

Anonyymi-Leila: Kyllä meillä jonkinmoista viihde-elektroniikkaa löytyy mutta ne on toisessa olohuoneessa. :)

Maali on lähtenyt niiltä kohdin mistä tuoli ottaa pöytään kiinni, muuten on pysynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä blogin pitäjä itse tietää ketä matkii. Kysymys ei suinkaan ole mistään verhoista tai tyynynpäällisistä.

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi: Ihanaa, että jaksat olla noin kiinnostunut vieraan ihmisen sisustuksesta. Omassa elämässäni on sen verran muutakin sisältöä, että ei jonkun toisen matkimiset tai matkimatta jättämiset paljoa hetkauta. Jatka samaan malliin, pääset vielä pitkälle. <3