5/15/2015

Vihertää!
Viikonlopun aikana puihin ilmaantui täälläpäin kotomaata enemmän kuin hiirenkorvat. Niitähän voisi kutsua jo suorastaan lehdiksi! Tämän alkuviikko on satanut siihen malliin, että luulisi harmaan muuttuvan vieläkin vihreämmäksi varsin liukkaasti.

Tänään on jopa paistanutkin, silloin ja tällöin pilven raosta. Kasvatuslodjut löysivät paikkansa terassin juuresta ja kovasti sormia syyhyttäisi päästä jo taimiparkoja sinne iskemään. Alkavat meinaan olla jo niin monta kertaa isompaan astiaan purkitetut, että pelkään niiden kohta heittävän henkensä ihan vain silkasta stressistä!

Täällä internettimaailmassa on ollut hiljaista tämän blogin osalta koko kevään. Syitä on monia ja suurin osa niistä niitä positiivisempia. Niinhän se on tässä elämässä, että kun kaikkeen ei riitä aika! Ja silloin jos siinä tilanteessa ollaan hyvien asioitten vuoksi, niin siitähän ei voi muuta kuin tykätä. Konetta ehtii näppäilemään sitten myöhemminkin, kun aika ja elämäntilanne antaa myöten.

On hauska löytää oman torppansa kuvia netin syövereistä keskeltä tekstiä, jonka sisällöstä ei ole mitään havaintoa. Kääntäjä kertoi kieleksi puolan ja teki tekstistä ymmärrettävän. On myös mielenkiintoista nähdä mitä kuvia aivan ulkopuolinen henkilö on tekstin oheen valinnut. Näin remontin valmistuttua neljän vuoden jälkeen tulin näet tajunneeksi myös sen tosiasian, että tässä aikojen mittaan olen ladannut tähän blogiin yhteensä 4182 kuvaa! Se on muuten aika älyttömän paljon. Jonkun verran on siis ilmeisesti tullut materiaalia tuotettua tässä vuosien mittaan. Kiitos Magdalle kauniista sanoista!

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua! Muistetaanpa vihertää!

1 kommentti:

Miina kirjoitti...

Kätevän näköiset kasvatuspurkit ja laatikot! Noin isoista laatikoista minäkin haaveilen, mutta ei taida olla järkevää tehdä parveketta varten ihan tuollaisia. Mukavaa viikonloppua!