11/18/2014

Väriä kansalle, joka pimeydessä vaeltaa.
Sain Lotalta postia, jonka myötä marraskuinen tiistai piristyi kummasti. Kauniin kalenterin lisäksi paketista löytyi saatesanoilla viimeistelty pipopäinen heppu, johon rakastuin välittömästi ja palavasti! Kattokaa nyt miten sympaattinen se on, tupsupipossaan. Jotenkin niin perusirmeli kauppareissulla marraskuussa, hieman katsetta vetää maata kohti, mutta silti on puna poskilla ja olo perusonnekas. Kortin värit on niin tämän hetken lempparit. Tupsupään vieressä Kanelimaan Hanna-Riikan uutukaisjoulukortti. Villisti veikkaisin nimekseen Havut. Niin on kauniin yksinkertaiset havut siinä.

Lotan kalenterista parempia kuvia löytyy täältä ja kalenteritilauksen voi tehdä täällä. Kalenteri pääsee meikämartan työpöydän pastellipainotteista yleisvaikutelmaa tiukentamaan heti, kun keskisuuri raivaus on suoritettu. Sattui nimittäin niin, että marjatta sai jälleen tänään huomata työpöytänsä lähes kadonneen erinäisen itsestään liikehtivän tavaran alle. Ketä tästä syytämme, pöydän omistajastako syypään löydämme? Suattaapa olla tai sitten ei. Jääköön tämä suuri arvoitus paljastamatta.


Kalenteri saatu blogiyhteistyön kautta

2 kommenttia:

Sakru kirjoitti...

On kyllä sympaattinen Irmeli siellä kylässä. Hymyn leväytti tälle lukijalle sun luonnehdinta. Suattaapi ymmärtää täysinäisiä työpöytiäkin. :) Terkkuja täältä Lapista ja mukavaa joulunodotusta entiselle lapsuuden naapurille!

Rillirousku kirjoitti...

Sakru: Irmeli ymmärtää aina! Kiitos samoin sinne mukavaa joulunodotusta, kuka sitten lienetkään! :)