9/22/2014

Lämmintä ylle.
Reippaasti elokuun puolella juoksi postipoika lähipostiimme suoraan Oulusta pehmeä paketti kainalossa keikkuen. Hiki helmeili otsallaan kuin runossa konsanaan, kun täräytti paketin hyllyyn ja sujautti saapumisilmoituksen marjatan postilootaan. Näin saimme vastaanottaa iloksemme mitä herttasimman paketin Metsolasta. Kuukauden ajan on vaatteita koeajettu ja hyväksi todettu!

Silloin joskus elokuussa leivoimme tyttären kanssa tiikerikakkua. Pikkuirmeli oli tuolloin pukenut ylleen ihanin pirtsakan keltavalkoisen mekon*. Monta viikkoa myöhemmin, kaivoimme pakastimesta ison köntsän tuota aiemmin mainittua ja leivottua kaakkua, eikä voi kyllä muuta sanoa, kuin että jäinen tiikerikakku on kahvin kanssa ehkä parasta mitä voi olla! Toisella maistajalla yllään ihana korallin värinen mekko*. Näissä kummassakin mekossa on kuulema ihan parasta huppu, joka pitääkin vetää hiusten suojaksi jatkuvasti. Hupun sisällä onkin monesti jotenkin turvallinen olo.

Isovelikin passitettiin koulusta tultuaan kuvaan ja kerrottakoot, että enää suostuttelu ei sujukaan niin helposti, kuin ennen vanhaan. Jalassa koululaiselle mitä pehmeimmät pökät*, joissa ehottomasti parasta tarpeeksi isot taskut. Pikkusiskolla itse valitsemansa pinkki paita*, jossa edessä taskut kultaisilla vetoketjuilla. Paita oli tänään menossa pyykkikoneeseen, kun toisesta taskusta löytyi yllärinä aimo kasa xylitol-pastilleja. Ihmeellisiä on nykyajan pastillit, kun tuosta noin vaan kuulema ihan itekseen löytävät tiensä taskuihin!

Kiitos Metsolaan arjen pehmentämisestä!


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

9 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Tuo keltavalkoinen mekko on ihana! Reipasta uutta viikkoa sinne :)

Kristiina K kirjoitti...

Kauniita vaatteita! Pidän erityisesti tosta kukkamekosta/hupparista pienen leipurin päällä.

Päivityksiä kirjoitti...

Jäinen kuivakakku on kyllä ehkä ihan kuivakakku parhaimmillaan :)Nam!

Unknown kirjoitti...

Metsolan vaatteet ovat kyllä ihania, harmi kun meidän pojat eivät tykkää yhtään :-/ Kauniita kuvia ♡

Unknown kirjoitti...

Hupullinen tunika voisi olla myös tämän äidin seuraava hankinta, minulle itselleni :D Tiikerikakku on maistunut täälläkin viime päivinä ja lämpimästi on saanut pukeutua. Tänään ihailtiin sadetta ja lämpömittarin viittä astetta ikkunasta. Ulos sitten ehkä joku toinen päivä :)

Anu kirjoitti...

Ihania vaatteita ja kuvia! Onko tuo yleiskone oikeasti vanha vai tehdaanko sita uudestaan noilla vareilla?

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille viesteistä! Kyllä nuo vaan on arkivaatteita parhaimmillaan. Pehmeitä ja väljiä.

Anu: Tuo masiina on kirpputorilta löytynyt, eli oikeen on vanha ja laiskakin välillä. :D

Oona kirjoitti...

Hei! Sä joskus painoit mattoon kuvioita, niin mietin et onko matto pysynyt hyvänä käytössä ja pesuissa? Mä oon miettinyt et painaisin olohuoneen valkoiseen mattoon kuvioita mut mietityttää tuo et kuluuko väri pois. :)

Rillirousku kirjoitti...

Oona: Apua, nyt vasta huomasin tämän sun viestin! Anna anteeksi hidas vastaus. :-O Matoissa on väri pysynyt hyvin! Silitin ihan raakasti kuumalla raudalla värin kiinni. Pessyt en tosin oo vielä kertaakaan, mutta jos on hyvin kiinnitetty väri kuumalla, niin ei pitäis olla koneessa moksiskaan.