2/04/2014

Luona In.
Tämä marjatta sitten tykkää näistä yksinkertaisen tyylikkäistä ja ajattomista tuotteista! Noiden herttasuuksien takana on Luona In, joka on alavieskalainen nuorten suunnittelijoiden ja tekijöiden perheyritys. 

"Konstailematon muoto, rento ja viimeistelemätön pinta ovat Luona In -kalusteiden idea. Tuotteet antavat pehmeyttä ja luonnollisuutta sisustukseen.
Kalusteet ovat lofthenkisiä, teollisromanttisia, niissä näkyy käsintekemisen leima.

Luona In -kalusteilla on tarkoitus pitää yllä tee se itse -ajattelua, sillä niitä voi pintakäsitellä ja yhdistellä vapaasti."


Piakkoin mallistoon on tulossa myös uusia tuotteita, joita odotellaan ainakin kuvaruudun tällä puolella erittäin innolla! Tulossa on mm. istutuslaatikoita, joissa tulee mukana täydellinen ohjeistus ja aloitusopas esimerkiksi parvekeviljelijälle.  Parhaiten uutuuksien perässä pysyy tykkäämällä Luonan Facebook-sivusta, jossa tällä hetkellä menossa myös huikea arvonta!

Yrityksen tee se itse - ajattelua tukee vahvasti myös pian kauppaan saapuva uutuus; tarrat, joilla vanerikalusteita on helppo tuunata omaan makuun sopivaksi.
Tiedättekö mikä on meikämartalle melkeen yhtä tärkeä asia, kuin kotimaisuus, luonnonmateriaalien käyttö ja ajattomuus? No se, että tuotteista ja eritoten kuvista välittyy aitous, sellainen Astrid Lindgren-fiilis. Koska kaikkihan sen tietää, että elämässä ei voi koskaan olla liikaa iloa ja naurua!

Postaus tuotettu yhteistyössä Luonan kanssa

8 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tykkään, suorastaan rakastuin!!!

Tanja kirjoitti...

Vähän liian rouheaa minun makuun, mutta toimii varmasti tietynlaisten sisustusten osana ja tuunattuna kuten heidän filosofiansa mukaan on tarkoituskin. Kuvat ovat kauniita joka tapauksessa, mukava tunnelma kuten sanoit.

Maru kirjoitti...

Tosi nättejä! Kiitti tästä esittelystä. :)

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Tosi kauniita. Mäkin olen lähellä rakastumista. Toi puun sävy toimii tosi hyvin esim mustavalkoisessa sisustuksessa.

W kirjoitti...

Kauniita!Tykkään minäkin :)

kati kirjoitti...

Wonderful things! I love your ideas and your home :)

JohannaL kirjoitti...

On ne niin ihania!

Johanna kirjoitti...

Aivan mielettömän yksinkertainen ja fiksu idea toi kirjotuspöytä systeemi <3 Taidanki tehdä koulussa ton tyyppisen, kun meidän eka kurssi on huonekalun suunnittelu ja valmistaminen ;)