6/13/2013

Hylly.
Jännittävää, ulkona on hylly. Elämäni ensimmäinen hylly ulkona meinaan. Siinä kuuluisi olla neljä hyllytasoa mutta paketista löytyi vain kolme. Silti se on ihan hyvä hylly.

Tämän talon pihamaalle vuosien saatossa rantautuneet lyhdyt saivat uuden värin ja elämän. Oli kulahtanutta vaalehkon sinistä, vihertävää, valkoista ja harmaata. Nyt on vain mustaa mutta ei kulahtanutta. Samaan syssyyn suhutettiin rottinkinen kukkatelinekin uuteen uskoon. On tuo maali vaan kätevä aine.

Helle ei helli mutta pihalla tarkenee sentään. Viherkasvitkaan ei valita, ainakaan vielä. Toverini bongasi kenkäintoilijalle mokkasiinit kirpputorilta. Kyllä kelepaa!

4 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

mites noi maalataan niin ettei lasit mäne maaliin, kyselee tyhmä ? :D

Rillirousku kirjoitti...

Kikka: Kattos näppärää, kun ottaa lasit irti ja pistää ne maalaamisen ajaksi vesiämpäriin. Maalin kuivuttua nostaa puhtautta kiiltävät lasit ämpäristä ja pistää takas paikoilleen. :)

Unknown kirjoitti...

Mä myös suhauttelin vanhat lyhdyt uuteen väriin muutama viikko sitten. Taas ovat melkein kuin uudet. Maalaaminen on kivaa ja helppoa puuhaa ja esineet saa kyllä ihan uuden elämän.

Rillirousku kirjoitti...

Anna: On se! Ja yhdestäkin maalipurkista riittää melko moneen lyhtyy. Helppoa ja halapaa! :)