3/11/2013

Maaliskuu.
On tuntunut ihan siltä, että kesä on tulossa. Pakkanen toki paukkuu jopa mehevissä lukemissa mutta aurinko ja laulelevat pikkulinnut sen tekee. Mieli on oikein mukavan keveähkö, välillä suorastaan rintaa kivistää mukava odotuksen tunne.

Täällä on hamstrattu remonttitarpeita. Meikämarjatta on katsellut vierestä kun toinen perheen aikuinen on ahkeroinut kodinhoitohuoneen pintaremontin parissa, kohta alkaa sekin olla pulkassa. Sen jälkeen onkin pikkuhiljaa aika siirtyä takaisin alakerran pariin, jossa odottaakin varsin suuritöinen remonttirupeama. Kevättä kohti moisen ajatteleminen ei  kuitenkaan juuri ahdista. Merkillistä miten valo vaikuttaa, ihan kaikkeen.

Myös siihen, että ikkunanpesu olisi enemmän kuin tarpeellinen suorittaa mahdollisimman pikaseen. Siis sitten kun jaksaa. Siihen asti lämmitellään lähmän läpi tulevien auringonsäteiden herttaisessa lämmössä ja kertakaikkiaan fiilistellään tulevaa kevättä ja kesälomaa. 

14 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Täällä samanmoiset ajatukset, mieli on suhteellisen pirteä kaikista tylsistä kotipäivistä huolimatta..:) Ja hei, ollaan terveitä!

Tulkaapa käymään!

Anniina kirjoitti...

Siis mitkä ja mistä on nuo keltareunuksiset kupit?! <3 Ja ei muuta kuin kovasti tsemppiä remonttiin ja hatunnosto. Täällä kun olohuoneen tapetointikin tuntuu ylitsepääsemättömältä.

Kiki kirjoitti...

mahtavia kuvia, varsinkin tuo viimoinen on ihan suosikki!

** mukavaa alkanutta viikkoa! **

jossu kirjoitti...

Tuo aurinko tekee kyllä ihmeitä! Ihana piristyspostaus, kiitos! :)

piipiii kirjoitti...

i love the ceramics
wish you happy sunny day

finnskata kirjoitti...

Näistä kuvista saa kyllä voimaa. Alimmassa on upea liike. Ikkunan pesu on kyllä oma lukunsa. Miksi tuntuu että yhtäkkiä kaikki ikkunat likaantuivat? Kotona vielä menee, mutta työuoneella ei saa ikkunoita auki ja tikapuuhomman voisi jättää tällä kertaa..

Unknown kirjoitti...

Komppaan joka sanan, keväässä ihaninta on se odotuksen tunne ja kasvava energia...tuntuu että itsensäkin löytää ihan uudestaan talven kuoren alta.

Mä silti oon kateellinen teidän remppaprojektista! ;)

Johanna kirjoitti...

Ihania astioita teillä!

Les pommettes du chat kirjoitti...

Hello
I love your photos and your world
: )

Risto kirjoitti...

Ai että noi astiat, herkullisia! Ikkunanpesu,huoh..

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Kummasti piristää, kun pääsee sairasteluiden jälkeen taas normiarkeen kiinni. Nähään! :)

Anniina: Kupit on Bloomingvillen. :)

Kiki: Kiitos samoin sinne!

Jossu: Ihmeitä se kyllä tekee, se on totta!

piipii: Have a nice week too! :)

finnskata: Kiitos! Lähmäset ikkunat on kyllä jokakeväinen ihmetyksen aihe. :)

Bella: Elä oo kateellinen! :D

Johanna: Mukavia on. Itse hankittuja, mummun vanhoja ja navetan vintiltä löytyneitä. :)

Les pommettes du chat: Thank you!

Risto: :)

Anna kirjoitti...

Vaikuttaa se! Siskokin sanoi, että viikolla jolloin aurinko paistoi joka päivä, apteekissa ei yksikään asiakas valittanut :) Se on paljon se.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja fiiliksiä täällä, tarttuukin näiden ihanien kuvien kautta.

Mä olen vähän tuskaillut tuon ikkunanpesun kanssa, mutta eikös se ole niin, että niin kauan kuin on pakkasta, on turvassa tuolta hommalta? Ja vetämällä eteen ohuenohuet valkoiset pellavaverhot säästyy sekä likaisten ikkunoiden että pienimpien villakoirien näkemiseltä, mutta pääsee osalliseksi kevään valosta. :)

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Tuo on jo melkoisen hyvä esimerkki auringon voimasta! :)

Pirita: Pakkanen on hyvä tekosyy, se on totta, mutta karu totuus on kuitenkin se, että päivä päivältä se on lähempänä. :D Oikeastaan se on mukavaa, ikkunanpesuilmoista alkaa kevät. :)