7/08/2012

Haasta itsesi.
Elämässä tarvitaan haasteita. Muutoksia, uusia kokemuksia. Tuntuu, että olen jämähtänyt, pysähtynyt tallomaan kerta toisensa jälkeen samoja polkuja. Tuntuu, etten riitä.

Olen kirjoittanut mielessäni tätä tekstiä jo monta kuukautta. En jaksa olla luova, tehdä tästä blogista kiinnostavaa ja inspiroivaa. Tämä monen surun vuosi on vienyt mielikuvituksen mukanaan. 

En kaipaa ymmärrystä ja kauniita sanoja, muilta kuin itseltäni. On aika mennä eteenpäin. Vielä en tiedä mitä se on mutta uskon sen olevan jotain hyvää. 

Kiitos kaikille teille, jotka olette jaksaneet lukea pateettisia jorinoitani ja jättää mukavia viestejä. Kiitos myös kaikille niille, jotka ovat kenties saaneet jonkinmoisen pienen käsityö- tai muun herätyksen tekstejä tavatessaan. Kiitos äkäsestä palautteesta, turhautumisista ja mielen pahoittamisista. Niitäkin tarvitaan. 

KIITOS kaikille! Jatkan matkaa ja yritän riittää paremmin siihen, mikä on tärkeintä. Tämä päätös on monen kuukauden harkinnan tulos, ei suinkaan hetken päähänpisto. En osaa harrastaa silloin tällöin, vaan teen täysillä tai en ollenkaan. Odotan uusien tuulien puhaltelevan ja haluan uskoa huomiseen.

Kiitos.

4 kommenttia:

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos viesteistä <3

Rillirousku kirjoitti...

KIITOS kaikille viesteistä. On ollut mukava kuulla, että joku on saanut näistä jorinoista jotain omaankin arkeensa.

Haluan pitää viestit itselläni ja jättää ne julkaisematta. Jokainen on kuitenkin luettu ja mieleen painettu.

Kiitos <3

Ramona kirjoitti...

Hei, tämä viesti ei varsinaisesti liity tähän päivitykseen mutta nyt on pakko kysyä kun itse olemme remontissamme siinä vaiheessa. Mitä materiaalia on keittiönne taustaseinässä? Haluaisimme myös sen kaltaisen, mutta ei tiedetä miten toteuttaa.. Ajattelimme lasia meidän keittiän välitilaan esim antiikkilaastin päälle, mutta teillä ei näytä lasia olevan. Onko pinta käsitelty jotenkin, että kestää kosteutta vai mitä? p.s. Sulla on kaikkien aikojen paras blogi!

Rillirousku kirjoitti...

Ramona: Seinä on tehty märkätilatasoitteella, lastalla levitetty. Tarkoitus on suojata seinä saunasuojalla mutta se on edelleen käsittelemättä vaikka purkki on odottanut kaapissa reilun vuoden. Hyvin on pinta kestänyt siitä huolimatta. :) Kiitos viestistä!