1/19/2012

Vitamiinin voimalla.
Sisäinen karuselli on kukistettu mutta nuupahtanut fiilinki jatkuu. Merkillistä olla yhtä aikaa kohtalaisen energinen ja kuitenkin samaan aikaan melkoisen naatti. Ehkä se on kaikki nämä lähiaikojen tapahtumat, jotka pistävät yläpallon helisemään.

Makuuhuone on lähes valmis. Eilen maalailin viimeistä seinänpätkää. Maalin käryssä saa hyvät unet, uskokaa pois. Ensimmäinen yö oli jännittävä. Tuota huonettahan askarreltiin sen verran monta kuukautta, että usko loppui kesken varsin monta kertaa. Ensimmäisen yön koittaessa oli kuin olisi aloittanut uuden elämän tai vähintäänkin muuttanut kokonaan uuteen kotiin. Sinänsä miellyttävä tunne mutta unet se kyllä vei.

Nyt mennään vitamiinin voimalla. Ulkona on mitä parhain talvi, vihdoin! Pulkkamäkeen ja lumitöihin se nukkumiselta jäävä aika sitten käytetäänkin. Energiaa tammikuuhun, pakkaset paukkukoon!

12 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Täällä myös vatsatauti vetäisi veltoksi ja muutenkin on akut aika loppu joten tsemppiä ja kevättä kohti : )

Anonyymi kirjoitti...

Se huone on kyllä to-della magee, määki niin haluan nukkumaan sinne! :)

Kai saan tulla teiän väliin, pliiiiis?!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Aivan ihana blogi sulla! Kyselisin tulevaa keittiöremonttia ajatellen tuosta keittiön seinän materiaalista. Onko ihan laastia, vai jotain hienompaa matskua? Kaikista vinkeistä olisin oikein kiitollinen. Sanna

Ride kirjoitti...

Mielenkiinnoolla odottelen postauksia uudesta huoneesta. Fiilinki on varmasti hyvä, kun homma nyt tehty!! Vitamiinia ääntä kohti ja ulos.eikseniimee.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hedelmäkori! Mistä oot sen hankkinut?

Saara kirjoitti...

Kylläpäs pomppaa raikkaasti keltaiset ja oranssit!

ps. aivan ihanan kutsuva peti edellisessä postauksessa :)

Saara

heidi. kirjoitti...

Tiedän tasan tarkkaan tuon nuupahtaneen tunteen, mistä puhut. Vedän jo tripla-annoksia deetä ja ceetäkin menee säntillisesti; saapa nähdä, milloin helpottaa.
Mutta hei, hienoa! Teillä alkaa urakka olla jo valmis. :)

Rillirousku kirjoitti...

Minna: Kiitos samoin, kevättä kohti! :)

Juli: Saat! Tulkaa vaikka koko perhe? x-D

Sanna: Kiitos! Keittiön seinä on tehty märkätilatasoitteella. :)

Ride: Nimeommaa! :)

Anonyymi: Hedelmäkori on Ikeasta. :)

Saara: Piristäähän nuo, verkkokalvoja ja toivottavasti sisäisestikin. Ps. Kiitos. :)

Dooda: Kyllä tässä nyt vitamiineilla pelataan, ei muu auta. Ja ulkoilu! Nyt sitä kelpaaki harrastaa, koko alkutalven eestä. :) Ja voi Doodis, oliskin valmista. Mutta puolessa välissä sentään kohta. :D

Hansu kirjoitti...

hei..tiiän että tätä on sata kertaa kysytty ja oot jo jonnekin vastannut, mutta mää en löytäny sitä vastausta nyt mistään..
että, miten teittekään tuon keittiön seinän tuon näköiseksi? tällä hetkellä se on meillä ykkössijalla välitilavaihtoehdoista..saunasuojaaainakin suojaksi, mutta miten se alku menikään?

Rillirousku kirjoitti...

Hansu: Kysyit juuri blogin kysytyimmän kysymyksen, vastauksen löytääki tuosta ylemmästä vastauksesta. :) Seinä on tehty märkätilatasoitteella, lastalla vaan levitetty. Helppoa mutta totta. :D

Sanna kirjoitti...

Hei, suunnittelen meille tuollaista seinää, joka teillä on keittiön välitilassa - ja kuvahaun perusteella löysin blogiisi (joka on ihana!). Saanko lainata keittiökuvaasi omaan blogiini (mainitsen tietenkin lähteen)?

Rillirousku kirjoitti...

Sanna: Kiitos! Lainaa toki. :)