3/26/2012

Materialisti kevätmielellä.
Kevät on jännittävää aikaa ihmisen elämässä. Se on odotuksen aikaa mutta hyvin vahvasti myös uudistumisen ja uudistamisen kulta-aikaa, ainakin mitä uuden tavaran hankkimisen ja vanhan roinan hävittämisen suhteen tulee. Tämänkään matamin pääkoppa ei ole poikkeus, sillä siellä pyörii materia tähän vuodenaikaan mitä suurimmassa määrin ja jos rahavarantoja olisi suotu loputtomasti, niin keväisin postipoika saattaisi heilua lievän hermoromahduksen partaalla aina materiaalirohmun postilootaa lähestyessään.

Kaksi kuvissa nähtävää valaisinta löytyi kirpputorilta viime kesänä ja ovat siitä asti odotelleet kaikessa rauhassa kaapin uumenissa. Mummolan lamppua peitti tahmainen ja pölyävä kangas, joka sai lähtöpassit. Tuon punarunkoisen lampun idea on jonkun aivan muun kuin tämän martan keksimä ja varsin runsaasti ympäri nettiä nähty mutta siitä huolimatta, tai juuri siitä syystä, aina yhtä raikas. Rangan väri jäi miehen päätettäväksi ja autotallista ilmaantui juuri se mitä pitikin, tomaatti. Keltainen lamppu päätyi lastenhuonetta piristämään.

Koska materialistinkaan elo ei ole mukavaa yksin, niin päätin hankkia myös teille tovereille vähän naputeltavaa ja virikettä pääkoppaan. Alla kollaasi poikineen tämän tanttaran suosikkikaupoista, joista löytyy melkein ihan mitä vaan ja jonne saisi uppoamaan loputtoman määrän varantoa. Ehkä näistä poiminnoista pomppaa verkkokalvoille jokin herttasa löytö, joka muistuttaa olemassaolollaan juuri tästä keväästä.
Kevättä keittiöön: punainen Purnukka-purkki, Muija-patakinnas, Sagaform-yrttiruukku, Sky planter-kukkaruukku ja Lapuan Kankurit-keittiöpyyhe Stockmann, keittiöpyyhkeet Ellos, Normann Copenhagen suola- ja pippurisirottimet, Ferm Living-pannumyssy, Rörstrand-säilytyspurkki, Ferm Living-kananmunakupit ja Chess-koukku Room21.
Olohuoneen päivitykseen: Ferm Living-nalletyyny, Flower pot-kattovalaisin, Muuto-säilytysjärjestelmä ja Röshults lehti/puuteline Room21, mintunvihreä ruukku Ellos, palovaroitin, Marimekko-tyyny ja valopallot Stockmann.
Makuu-/työhuoneeseen: punavalkoiset koukut, vaalea Bill-ripustin, Nud-lampunjohto, kirjainkortti ja keltainen String-hylly Room21, musta säilytyshylly naulakolla, Orion-riippuvalaisin, oranssi Casa Stockmann sekä raidallinen Marimekko-pussilakana Stockmann.
Kevät tunkee myös vaatekaappiin: takki ja remmisandaalit Ellos, nilkkurit, maiharit, tennarit ja puukengät Spartoo, shortsihaalari ja laukku Finnish Design Shop. Eikä pidä unohtaa Stockmannin houkuttelevaa takki-ja mekkovalikoimaa.

Kevät!

8 kommenttia:

LauraQ kirjoitti...

Oiva kokoelma! Ottaisin minäkin monta juttua tuosta.
Mutta voi mihin kellonaikaan Martta on taas naputellut juttua! Nukkumaan siitä :)

Rillirousku kirjoitti...

Laura: Kokoelma on oiva ja kellonaika huima. :D Pistetään aika siirretyn kellon ja kuumeessa valvottavan tyttären piikkiin. ;)

Jonna kirjoitti...

Ehdottoman hyvä kokoelma!

Mulla polttelee uuden kodin laittaminen, jarruttelen kuitenkin hirveästi. Aion hankkia _oikeasti_ vaan sellaisia juttuja, mitä tarvitaan. Mutta on siellä sellaisia juttuja niiden remppavehkeiden lisäksi joista saa silmäniloakin. Valaisimia ainakin tarvitaan ja kivoja naulakoitakin.

Rillirousku kirjoitti...

Jonna: Valaisimet ja naulakot on ehkä se munki suurin himotuskohde, tosin ne on onneksi välttämättömiäkin. Ja keittiötarvikkeet, ah. Muuten en ole suurikaan sisustustavarahamsteri. Ne löydöt tehdään yleensä kirppareilta ja kaiken pitää mahtua esille, kaappeihin ei tavaraa ostella.

Viena kirjoitti...

Voin suositella tuota Marimekon herttaista Toimi-kassia, nimittäin toimii ihan oikeesti käytössäkin! Kätevästi on juuri oikean verran oikeanlaisia taskuja.

Hirviän hieno tuo teidän punanen lampunvarjostin. Oon monta kertaa miettiny et tulisko sitä tontyyppine tuunattua, mut eipä oo saanu aikaseksi..

Rillirousku kirjoitti...

wikke: Laukku on kyllä tyylikäs, ja ajaton.
Minäkii tykkään tuosta lampusta totisesti! Että kiitos vaan hälle ken tuon idean on joskus muinoin ensiksi keksinyt. :)

Unknown kirjoitti...

Heipsansaa!Olen lueskellut blogiasi säännöllisesti, sillä otteesi sisustamiseen ja värkkäykseen on hyvin samantapainen kuin minulla. Noissa kollaaseissa on useampikin juttu, jonka olen hamstrannut uutta kotiamme(70-luvun omakotitalo, josta nyt vaatimattomasti alkoi katto vuotaa..!)sulostuttamaan. Blogiisi on ihana uppoutua aina iltasella kolmen muksun mentyä peteihinsä. Kiitos kotiäidin arjen piristämisestä!

Rillirousku kirjoitti...

Unknown: Löytyishän netin syövereistä vaikka ja mitä ja vaikka niitä ei ikinä kotiinsa asti saisikaan, niin on mukava rakennella kollaaseja ja suunnitella. :) Kiitos viestistä ja mukavaa kevättä!