10/17/2013

Mummi ja minä.
Taannoin hankin paikallisesta putiikista purkillisen Polkkakarkin tuoksuista astianpesuainetta, jonka tuoksu kertakaikkiaan vei mennessään ja teki piinaavasta tiskihetkestä hilppasen miellyttävämmän. Tuon mainitun putelin valmisti Mummi ja minä ja varsin suuresti riemastuin, kun sain ilon järjestää teille tovereille arvonnan näiden mainioiden pesuaineiden tiimoilta.

"Mummi ja minä -pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita. Mummit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja siksi ne sopivat useimmille allergikoille. Tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100 %:sti. Yhtään Mummien raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla, ja myös vegaanit voivat niitä käyttää. Valmistettu Suomessa."

Tuoksuina aivan herkulliset Sitruunasooda, Mansikkamarenki, Polkkakarkki ja tämän syksyn uutuus Lakritsipommi, joka kuulkaa pamahtikin keittiötä luututessa huoneilmaan mitä maukkaimmin.

Täten julkaistakoon arvonta, jossa palkinto on mitä huikein!

"Mummi ja minä -pesuaineperhe kehittyy. Jos saisit päättää, niin millaisia tuotteita haluaisit Mummi-tuoteperheeseen? Uusia tuoksuja tai kenties kokonaan uusia tuotelajikkeita? Tai ehkä pesuaineisiin sopivia oheistuotteita tai valikoituja tuotesettejä? Ideoi ja kerro hurjimmatkin toiveesi, saatamme napata parhaat ideat tuotantoon!"

Jätä idea tai toive tämän postauksen kommentiboksiin ja olet mukana arvonnassa, jossa kaksi onnekasta voittaa kahdeksan ( ! ) Mummi ja minä-tuotetta oman valinnan mukaan! Arvontaan voi osallistua tästä hetkestä aina torstain 24.10 klo 24 saakka.

Onnea arvontaan ja Mummien tuoksua!

Arvonta järjestetty yhteistyössä Mummien kanssa

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

230 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 230 / 230
jni kirjoitti...

Pesutarvikkeita :)

Unknown kirjoitti...

Laventelia ja appelsiininkukkaa, siitä tulee mieleen Etelä-Ranska ja aurinko:)tai sitten kirsikka, toinen suosikki:)

Metsämansikka kirjoitti...

Mulla myös oli käsirasva heti ensimmäisenä mielessä. Olen aina sitä vailla! Ihania tuotteita ovat, kerran ostin mummolle ja vaarille kiitokseksi lastenhoitourakasta ja kävi kateeksi, kun en ollut omaan kotiin tuotteita ostanut!

Nadja kirjoitti...

Omena ja inkivääri yhdessä :) vessahajusteita, käsiempesuainetta yms
.

Ihana arvonta!!

Annie kirjoitti...

Bambuliinat-rätit olisivat mukavia ja myös jokin ihana mausteinen käsivoide!

Henna kirjoitti...

Kaipaisin itse herkkäihoisena tyyppinä kasvoille puhdistustuotetta ja samaten shampoota ja hoitoainetta.

eliisainen kirjoitti...

Tiskirättejä kaipailisin. Mukana arvonnassa!

-eliisainen

Arktinen yksinhuoltaja kirjoitti...

Mustikkajotain! Vaikka mustikkamuffinssikäsisaippuaa ja tietty kaikkea muutakin.

Marja-Liisa kirjoitti...

En ole vielä tutustunut näihin, toivottavasti arvonnan myötä siihen on mahdollisuus. Yleensäkin mietoja tuoksuja, sitruuna on aina hyvä vaihtoehto. Keittöliinoja kivoilla kuvilla, niitä vaikka lahjaksi sitten. Kylppärin pesuun tehoaineita. Yksi hyvä juttu on sopivankokoinen matkapesuainekoko; aurinkomatkalla on kiva huuhtaista hikiset vaatteet parvekkeelle kuivumaan. Ja saisi olla sellainen, että pienet rasvatahrat ym. lähtee ainakin kohtuullisen hyvin. Sellaiselle olisi ollut käyttöä viime viikolla, kun mies kapsahti ketterästi ravintolan savupiipun reunalle istumaan - kyllä :D Siis alakerrassa hotellin ravintola ja sen katolla auringonottopaikka.
minni42@gmail.com

Kirsti kirjoitti...

Varmasti kokeilemisen arvoisia aineita. Yleispuhdistusaine on aina tarpeen, mieto tuoksu... Aika mielenkiintoisia tuoksuja :)

Leivonen kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Joskus pihistelin, enkä viitsinyt ostaa polkkakarkin tuoksuista Mummi & minä -tiskiainetta... Mutta täytyy hankkia sellainen vaikka sunnuntaitiskeille, niin ihana se oli!

Pesisin samalla tuoksulla mielelläni myös itseäni, eli suihkugeelit kiinnostaisi. Ja olisihan se ihanaa, jos vessa tuoksuisi sitruunasoodalta tai lakritsipommilta - sillä hyväntuoksuiset siivoustuotteet tekevät siivoamisesta melkein iloa (tai näin yritän itselleni vakuutella)!

meria kirjoitti...

Sitruunazalmiakki, hedelmäpurkkka.. hmmm. Tiskiharja ehdottomasti.

Kiitosnam, meria

Unknown kirjoitti...

käsivoide ja shampoo tulee minulla mieleen. Arvonnassa toki myös mukana :)

Unknown kirjoitti...

Ehdottaisin tuoksuiksi mehukkaita hedelmiä tai rakkaita suomen suvituoksuja.. Jo olemassa oleviin tuotteisiin tai ihan uusiin, kuten shampoo tai voiteet!

Neiti Kesäheinä kirjoitti...

Raikkaita hedelmäisiä tuoksuja.
minttu47@gmail.com

Jonna kirjoitti...

Mummi ja minä palasaippua olis huippua!

Hiisukas kirjoitti...

Keittiösaippua.

Henna kirjoitti...

Nämä ovat aivan ihania tuotteita! Tuoksut oikein huumaavat :) Tiedättekö onko näille tuotteille olemassa täyttöpakkauksia?
Vinkkinä: Jouluksi olisi kiva saada vaikka piparin tuoksuinen käsisaippua. :)

Salla kirjoitti...

Uuninpesuaine olisi ehdottomasti toivomuslistalla! Ne kun ovat yleensä sellaisia myrkkyjä..

Ja ehdottomasti mukana arvonnassa, tämä on aivan uusi tuttavuus :)

Katriina - Valkoinen Koti kirjoitti...

Jouluksi voisi olla kiva, kun suihkisi piparkakun tuoksuista pesuainetta. Muuten esim. pullan tuoksu olisi aika kiva. :)

Anonyymi kirjoitti...

Polkkakarkin ja mansikkapilven tuoksuiset shampoot ja/tai wc-pesuaineet ois täydellisiä! :)

Aulinoma kirjoitti...

Valikoimaa täydentäisi hyvin suihkusaippua! Siinä voisi olla jonkin kotimaisen kukan tuoksua, esimerkiksi kielon. Yleispesuaineita mummilta löytyy jo hyvin, keksin kaivata niiden lisäksi ainoastaan mainittua uuninpesuainetta. Olisinpa mummit ja minä-voittaja :)

Lilla kirjoitti...

Mä ehdotan että mummit myisi designinsa arkielintarvikkeitten kylkeen. Olis ihana keittää aamupuurot hiutaleista jotka asuisi herttaisessa pahviloorassa jonka kyljessä olis joku söpö tyyppi korjaamassa viljaa. Mummit osaa kuvittaa.

Unknown kirjoitti...

Ihanaa kun ekologisen ja myrkyttömän tuotteen ulkonäköön on panostettu, eikä puteli ole jäänyt myrkyttömyydessään näyttämään apteekin rasvalta tai vuorattu vain ekoilulla.
Laajennus loppuihinkin pesuaineisiin! :)

Tuoksuissa voisi jatkaa piristävää, mutta perinteikästä linjaa ja kehitellä mustikkapiirakan (itse käytän reseptissä Vahvasti kardemummaa) taai vaikka pullamössön (=dipataan tai sekoitetaan kahvin sekaan pullaa).
Kutsutaan myös toppa- tai uppopullaksi.

Marru kirjoitti...

Viime hetkellä vielä mukaan. En ole aikaisemmin tutustunut näihin tuotteisiin, joten nyt olisi voiton kohdalla hyvä mahdollisuus.
Minuun vetoaa sitrustuoksut, ja polka. Uusina tuotteina voisi olla hyviä kauneudenhoitotuotteet.

sarah kirjoitti...

Makean tuoksuiset löylyt oisivat aika herkullisen rentouttavat!

Suski kirjoitti...

Arvonnassa myös mukana ja ehdottaisin saunatuoksuja, jotain kropan ja tukan pesuaineita sekä koiran pesuainetta.

jossu kirjoitti...

Tietenkin joulun lähestyessä joku jouluinen tuoksu olisi kiva, keväällä taas raikas tuoksu. Tuollaisen tiskiaineen kanssa todellakin sopisi lahjasettiin bambu tiskirätti sekä tiskiharja! Vessaakin olisi mukava pestä jollain kivan tuoksuisella pesuaineella. Haluan todellakin osallistua tähän ja voittaa :)

Riikka kirjoitti...

Toivon sarjaan pullantuoksuista keittiönpesuainetta.

Unknown kirjoitti...

Siivousintoilijan kuiville käsille rasvaa.. Voin jo kuvitella karamellin tuoksun käsissä..:-)
Täytyypä tutustua..Kiva arvonta..:-)
-Paukku-

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 230 / 230   Uudempi› Uusin»