11/12/2012

Ulkona tuulee ankarasti ja mullon jalassa pampulatossut.
Päivän ilmastotilanne on näin kätevästi taas käsitelty heti ensimmäisessa lauseessa, joskin siihen on lisättävä, että tänään(kään) päivä ei ole valjennut oikeastaan missään vaiheessa, vaan keskipäivän tienoilla autoillessa oli kertakaikkiaan ääneen jälleen hämmästeltävä ympärillä vallitsevaa harmaata hämärää. Onneksi kirpputorilta löytyi varsin värikkäät pampulatossut, joissa nakit lämpenee oikein oivasti.

Eilen juhlittiin kaikkia isiä, meilläkin. Perheen pää veteli urheasti ääntä kohti heti silmänsä avattuaan lapsukaisten rakkaudella leipoman sydänpiparkakun, joka oli kuorrutettu varsin runsailla suklaakoristuksilla. Kuuleman mukaan maha ei selvinnyt tuosta shokkiherätyksestä koko loppupäivänä. Viisivuotias teki kerhossa herttasen kortin eikä kortin saajan varpaitakaan enää palele. Kiitos kaikille isille, että olette.

Moneen vuoteen ei ole kuunneltu joululauluja jo marraskuussa näin ahkeraan. Kynttilätkin on lopussa. Lainasin kirjastosta kaksi uutta kirjaa.

8 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihanat viiksivallut :)

jossu kirjoitti...

Ihanat viiksekkäät teillä <3 Kai sullakin oli? ;) Nähdäämpä joku päivä niin ei tarvii yksin kurjaa keliä päivitellä..tänään oli melkonen myräkkä!

Lilla kirjoitti...

Aivan herttasia pentuja <3

K kirjoitti...

Mun joulu tulee tänä vuonna aika varmasti vasta jouluna. Kynttilöitä menee paljon, mutta piparit ja joululaulut tuntuu toooosi kaukasilta!

Riikka kirjoitti...

:D voi herrasväki tuota viimeistä kuvaa :D :D! Kiitos siitä, mua niin räkänaurattaa!

-Riikka

Rillirousku kirjoitti...

Nanna: Niin on. :)

jossu: Tietty oli meillä kaikilla! :D Tulostettiin netistä niitä iso arkillinen niin oli mistä valita. :) Nähään!

Lilla: Munstaki ne on ihan sympaattisia!

K: Elähän kettään ku huomaat yks kaunis päivä, että joulu tuli jo!

Riikka: Niin muaki nauratti. :D Heput oli ihan tohkeissaan ja piti viiksiä monta tuntia, välillä vaihteli eri malliin ja väriin. :D

sade kirjoitti...

Blogisi tunnelma on ihana. Kuvat kauniita. Löysin tänne vasta äskettäin. Aion käydä jatkossakin! :)

Rillirousku kirjoitti...

Sade: Kiitos, mukava kun tulit! :)