11/07/2012

Ruusupensaassa on valot.
Tai emmää tiiä onko se ruusupensas, kun ei siitä viime kesänä muistaakseni tullut yhtäkään kukkaa. Mutta se vois olla ja nyt siinä on valot, koska ulkona on jatkuvasti vaan pimeetä vaikka ei se toisaalta kauheasti haittaa.

Täällä on oltu muutama päivä nettipimennossa. Tuntui aika mukavalta, loppujen lopuksi. Luin kirjan loppuun ja toisenkin melkein kokonaan, vaikka oikeasti olisi pitänyt pestä pyykkiä. Toisinaan on paljon mukavampi olla pesemättä ja varsinkin silloin, kun kirjan mukana pääsee lämpimään auringon maahan ja saa hetkeksi unohtaa ulkona vallitsevan ikihämyn.

Kaksivuotias sai uuden sängyn. Se on oiva, koska se kasvaa toverin mukana ja tulee olemaan kuvioissa mukana lopulliseen pituuteen saakka. Laatikkosänky on lopullisesti hyvästelty ja kumpikin kuoma on saanut alleen ihan oikean sängyn, jolle päänsä illalla kallistaa. 

Nyt on varmaan pakko mennä pesemään sitä pyykkiä, sillä pakeneminen ei ole enää vaihtoehto. On otettava härkää sarvista ja näytettävä sille kaamealle riepukasalle, että kuka tässä talossa määrää ja kuka vikisee.

12 kommenttia:

tinajo kirjoitti...

Lovely little sweater! :-)

Saara kirjoitti...

Aah, tämän pimeän vuodenajan paras piirre on tilaisuus pakenemiseen kirjojen avulla. Kun ei muka voi/jaksa tehdä pitkinä iltoina muuta... Olen myös yllättänyt itseni melkein odottamasta varhaisaamun ankeita bussimatkoja töihin - puhumattakaan ruuhkaisista paluumatkoista, vain siksi että on kiva kirja kesken. Hullua! Mutta hienoa. Antoisia hetkiä sinne!

pau kirjoitti...

Mikä ihana pusero!

Enni kirjoitti...

Ihana tuo sänky ja hih, taas ollaan katsottu tietämättämme samaa paitaa. Kävin eilen hypistelemässä tuota mutten ostanut kuitenkaan. Ihana myös se.

Henna kirjoitti...

Vaikka toisaalta, pyykinpesua voi siirtää aika hyvin viikolla, parilla. Harmillista on sitten vaan se, että joutuu pesemään kokonaisen tai parikin päivää kellon ympäri. Mutta joskus se vaan on sen arvoista! Mukavaa marraskuuta!

Anonyymi kirjoitti...

tuo sänky on kyllä magee ja kätevä!

Rillirousku kirjoitti...

tinajo: It is lovely. :)

Saara: Niin, se on kumma! Täälläkin eilen aamulla herättiin melkein yöllä vaikka mikään pakko ei olis ollut, kun teki mieli lukea vähän aikaa. Sitten taas jatkettiin koisimista. :D

pau: Puseron nätti! Se on KappAhlista.

Enni: Teki mieli ostaa molemmille mutta ostin tuolle kaksvuotiaalle vaan, isommalla taitaakin olla jo varmaan neljä villapaitaa ihan vaan varulta, ettei talvalla palele. ;)

Henna: Ehottomasti on sen arvosta! Ja toisaalta joskus on kivakin pestä kauheát kasat kerralla, tuntee tehneensä jotain. :)

Juli: On se, aika ajaton.

Krisse kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi tänään ja vaikka ollaan aivan eri sukupolvea, niin kyllä kirjoitat niin vauhdikkaasti ja ihanasti, että suorastaan ahmin sinun postauksiasi!! Liityin lukijaksi oikopäätä! Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi!

Rillirousku kirjoitti...

Krisse: Kiitos paljon mukavista sanoistasi! Ei sillä sukupolvella mitään merkitystä ole, jos tuntuu omalta. :) Mukavaa alkutalvea sinullekin!

Bodil kirjoitti...

Wow! I love the colors.

Rillirousku kirjoitti...

Bodil: Thank you, me too! :)

Helen kirjoitti...

Hei!

Sorry, my written Finnish is bad, so I ask in English. I really really love this bed! My bigger one has Ikea Minnen, which is kind of similar, and now i'm looking for something in this style (but not the Minnen) for the smaller one. Where is this bed from?

I like your blog and pics a lot! Keep up the good job!