7/31/2013

Marjatan keittiö on kodin <3.
Kerroskori tekee ihmeellisiä asioita sen lisäksi, että siinä voi säilyttää melkein mitä vaan. Se saa kansalaisen myös siivoamaan, vaihtamaan verhot ja nuohoamaan nurkkia antaumuksella, jota ei ole nähty siivouksen saralla tässä talossa vähään aikaan.

Keittiö on entisellään. Sama Tromssasta raahattu matto on suojannut lattiaa jo pari vuotta, sama hylly, samat lamput ja sama tiskiteline. Miksi suotta muuttaa sitä, missä viihtyy. Uudet kesäverhot ripustettiin kuitenkin ikkunaan loppukesän kunniaksi. Kankaana on tuo aikoja sitten kierrätyskeskuksesta löytynyt Sienna. Aina vain yhtä ajaton.

Tässä torpassa on meneillään raivaus, kun kirpputorikasa kasvattaa korkeuttaan päivä päivältä. Kun uusi tavara tulee taloon, niin edellinen lähtee. Näin onpi kansalaisen helpompi hengittää.  Ulkona sataa.

12 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Wautsi, jos noin on, minunkin pitää hankkia sellainen kori ;)

Mukavaa päivää Marjatta!

Rillirousku kirjoitti...

Kiki: Tuo kori itseasiassa jopa siivoaa ihan itekseen ja käskemättä. Ruuankin tekee, jos tarpeeksi maanittelee. ;) Kiitos samoin sinne!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi, että näyttää kauniilta!

Merja kirjoitti...

No ihan mahtislöytö kierrätyskeskuksesta! Tykkään Sienna-kuosista, se on niin pirteä, varsinkin keltaisena.

hr kirjoitti...

Sain aamun naurut tuosta Marjatan keittiö on kodin <3. Ah!

Rillirousku kirjoitti...

Irmastiina: Tykkään kans! Vielä kun sais jonkun automaattisen siivouspalvelun. Pitää varmaan ostaa pari koria viikkoon, jos se auttas. ;)

Merja: Se on! Ja varsinkin ajaton. Aion metsästää jostain aimopalan mustavalkoista vielä tuon kaveriksi. :)

hr: No mut ku se on <3

eliisa kirjoitti...

sun keittiö on niin muikee kun siinä on pitkä taso ilman yläkaappeja! kyl mää tykkään! kerroskorilla on näkyy taikavoimia. mistä sellasia saa, haluun kans?

Rillirousku kirjoitti...

eliisa: Kerroskorilla on taikavoimia! Tän talon mieskin tykästy siihen heti, ja se on jo paljon. ;) Ihmekori löytyi Ikeasta.

Metsämansikka kirjoitti...

Voi mahdoton! Nyt munkin tekisi mieli saada tuollainen kori :). Ärsyttää aina, kun keittiössä tavarat kertyy pöydille.

Rillirousku kirjoitti...

Metsämansikka: Mua kans. Nostaisin kaiken seinille tai kattoon, jos vain voisin. Kaikenlainen irtokampe on ärsyttävää mutta silti niin houkuttavaa. ;)

Milla kirjoitti...

No just mäkin oon tuota kelta-valkoista Sienaa meille haaveillut mutta tulee kaupasta ostettuna niin kalliiksi että en ole vielä raaskinut. Erinomainen löytö!

Rillirousku kirjoitti...

Milla: Se on varsin tyyristä kyllä. Mutta jos vaikka pitää kirpparipöytää viikon ja pyhittää kaikki saadut tulot tuohon kankaaseen, niin takuuvarmasti tietää, että tuli tehtyä aikaa kestävä ostos. :)