1/14/2013

Tavallisen arkinen maanantai.
Jolloin vanhin jälkikasvusta heräsi uuteen päivään olohuoneesta, sillä toisinaan nukkumapaikan vaihtaminen saattaa kummasti jouduttaa unen saapumista ja koska erityinen  paikka tuntuu kovin jännittävältä, jolloin leikittiin koko päivä kotona ja muualla eikä tapeltu yhtään, jolloin käytiin ruokakaupassa ja hyvästeltiin taas satalappunen. Aivan tavallinen päivä mutta jostain kumman syystä aivan erityisen hyvä.

Sivupalkissa on nelinumeroinen luku ja se on perin mukavaa mutta myös varsin outoa! Emminä lakkaa ihmettelemästä, että kuka näitä pateettisia jorinoita mahtaakaan lukea vaikka myös varsin aktiivisesti koitan olla miettimättäkin sitä. Ja siltikin heräsi uteliaisuus juuri tänään maanantaina, kun tämä marjatta voi pitkästä aikaa pokkanaamalla sanoa, että tänään olen käyttäytynyt kunnolla koko päivän. Tänään on siis ilmiselvästi se päivä, kun tahtoisin kuulla minkälainen maanantai teillä on ollut. Ja ketä te olette. 

Kertokee!

38 kommenttia:

Nanna S kirjoitti...

Täällä naputtaa Nanna S, jolla on varmaan vielä ensi vuonnakin sun blogi auki selaimen välilehdellä siitä kässänopen painajaisen kohdalta. Käyn täällä usein, mutta häpeäkseni kommentoin harvoin.

Minun jorinat löytyvät osoitteesta toinenkattaus.blogspot.com

pau kirjoitti...

Minä olen pau, kahden pienen tytön äiti. Kirjoittelen Kuperkeikkakoti-blogia. Tämä maanantai ei ole ollut parhaasta päästä, istuin päivystyksessä tovin ja nyt koetan kestää muuttokaaosta. Tässä vanhan kodin päässä sotku tuntuu aina niin kovin paljon ankeammalta kuin siellä uuden kodin päässä. Ei kauaa! Tykkään sun blogista, kuvista ja tunnelmasta, kiitos!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Täällä ihan mukava maanantai myös. Hieman sekava siinä mielessä että meidän pienimmäinen 1v7kk on päättänyt näköjään lopettaa päiväunien nukkumiset kokonaan, höh. Hyvästi edes hetki omaa aikaa siis....Mutta näillä mennään! Ihana blogi sinulla, hauskoja kuvia kivoista kuvakulmista ja rentoa jutustelua, me like :) Käy kurkkaamassa blogiani jos kerkeät.. Minäkin koitan käyttäytyä kunnolla huomenna koko päivän :)

tiinaf kirjoitti...

Mie oon tiinaf, tiina ähvä tai ihan vaan tiina. Mie sain viikonlopun jatkeeksi kotipäivän kuopuksen kuumeen vuoksi. Ihan hyvä päivä taudista huolimatta. Tai siis oikeastaan ihana. Päähän tulvi miljoona muistoa kotiäitiajoilta. Villasukat viritettyinä pelasin muistipeliä, piirsin tenavain kanssa, niistin neniä, kirjoitin kortteja läheisille, kuuntelin nuhanenien naurua, paistoin sämpylää. Nautin. Huomenna toinen samanmoinen. Paitsi sämpylän sijaan pannukakkua.

Purnukka kirjoitti...

Normi maanantai, poika heräsi yöllä puoli kolme katsomaan lastenohjelmia(tai mikä lie uutisikkuna)oli kerhovaatteet päällesä hommannu. Minä moksasin ukkoa unissaan kun näin unta että mie neuloin jättipuikoilla ja se puikko osu minun kylkeen. Päivä meni naapurissa alkanutta kylppäriremppaa kuunnellen. Ei paras maanantai, aika tylsä ja tavalline, mutta niinkai son parasta??

Kati kirjoitti...

Kati täällä hei! Minä olen hoitanut yhtä sairastavaa, käynyt lasten kanssa tutkimuskäynnillä, syöttänyt ne Hesessä ja itse asiassa käyttäytynyt ihan kohtuudella itsekin koko päivän. Ihan kohtuumaanantai siis.

Blogikin löytyy.

Sonja / Luovia hulluuskohtauksia kirjoitti...

Huono maanantai. Ramppaamista lääkärin, röntgenin ja labran välillä. Silloin tällöin piti pysähtyä vetämään henkeä, yskiä keuhkot pihalle tai piiloutua vessaan yäkkimään yskänlääkettä. En mä normaalisti tälläinen ole, vaan noh.... blogista näkee ( http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/)

Mutta kiitos blogistasi. Rakastan sen tunnelmaa ja kuvia. Olen saanut sulta valtavasti inspiraatiota ja koukutin parhaan ystävänikin lukemaan blogiasi ;) KIITOS ♥

Sanna kirjoitti...

Maanantait ei ole mun vahvimpia päiviä, vaikka kuinka aamulla koittais tsempata, jossain vaiheessa palaa hermot kuitenkin. Tänään oikein yllätyin kuinka kova ääni minusta lähteekään, kun lapsukaiset tarpeeksi pitkään leikkivät kuuroa :-D Sen verran pahasti hiillyin, että samoilla raivoilla kävin kääntämässä ulkovaraston ympäri ja etsimässä mun kadonneet koulu-ja työtodistukset, koska nyt alkaa tälle maamolle kotiäiteily riittää. Mä haluun töihin "lepäämään"!

Mut muuten ihan kiva päivä. Paitsi että oli maanantai.

Hanna kirjoitti...

Täällä on Omien Tuntojen Hanna, luen usein, mutta kommentoin ehkä ensimmäistä kertaa. Tänään on ollut hyvä maanantai, niin hyvä, ettei ole tuntunut maanantailta lainkaan. Otettiin esikoisen 1v-kuvia, syötiin hyvää bataattivuokaa ja huomenna nähdään isomummu pitkästä aikaa.
Toivottavasti viikkosi jatkuu yhtä mukavasti, kuin alkoikin!

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Ihan järkky maanantai, vietin töissä kahdeksan tuntia hillittömässä pyörityksessä ja kotiin palattuani mies oksentaa noro-virusta pihalle :D Että sellainen valitusvirsi tähän mutta hei, kevät tulee!!!!!! <3 :D

PW kirjoitti...

Taalla Tel Aviv ja PW, muutama kuukausi sitten blogiisi loytanyt ja ihanan hillitysti varikkaisiin kuviisi/kotiisi/blogiin tykastynyt.
Taalla oli ihana maanantai, aamulla kukonlaulun aikaan ennen toita salille, supersateisen ja kylman viikon jalkeen valimeren talvi naytti parhaat puolensa eli saimme nauttia ihanasta auringosta.

Hanna GoingToRain kirjoitti...

Hanna opiskelee kirjallisuutta ja Hanna kirjoittaa gradua ja tänäänkin Hanna kirjoitti gradua mutta vähän vähemmän kuin olisi ehkä pitänyt. Sen sijaan Hanna ripusti seinälle viherkasvin, putsasi kellarista kaivetun ilmankostuttimen, takoi huutonettiin kasan levyjä myytäväksi ja söi iltapalaksi quinoa-kurkku-retiisi-mitä-ikinä-jääkaapista-muuta-löytyikään -salaatin.

Hanna pitää kans blogia. http://goingtorain.blogspot.fi (Siellä ei puhuta kolmannessa persoonassa, vaikka se vois olla aika jännä.)

Sanna kirjoitti...

Heijakiitos! Maanantaisi on ollut ihana ja varmasti aito. Kiitos, että päästiin ihastelemaan sitä. Täällä maanantai on ollut samanlainen kuin jokainen arkipäivä katseltaessa viikkoja eteen ja taakse: graduagraduagradua. Mutta kuulkaas, kyllä sekin voi olla antoisaa. Tänään löysin koneen uumenista muutaman varsin käyttökelpoisen sivun työn jatkeeksi, sorruin vain 26 kertaa päivän aikana tarkistamaan sähköpostini ja suunnittelin uusien kirjoneulesukkien mallia. Rankan päivän päälle oli mukava leipoa sämpylät ja katsoa leffa. ;) Kiire päivä siis täällä.

Sari kirjoitti...

Täällä kirjoittelee Sari, usein luen ja harvoin kommentoin. Meillä kävi yllätysvieraita ja pienin aloittelee flunssaa, johan se lauantaina antibioottikuuri loppuikin...

Lotta Vuorma kirjoitti...

Maanantai on ollut tukkoinen, flunssainen ja laiska. Sohvalla on ollut kuitenkin mukava katsella valokuvia viikonlopun reissulta tunturista. Seuraan blogiasi kivojen kuvien ja hauskan tekstin koukuttamana. Kiitos! Olen vasta innostunut myös itse bloggaamaan (taidehuone.blogspot.com). Jatkaa samaa rataa, lukijoita varmasti piisaa jatkossakin.

Femke Dekker - ter Meulen kirjoitti...

I love, love love everything in those pictures! Totally my style! Love Fem http://www.femkeido.blogspot.nl/

Laura kirjoitti...

Laura, käyn usein lueskelemassa, hiljaisesti tykkäilen kuvistasi, harvoin kommentoin. Oma maanantai on mennyt varsin graduisasti mutta myös vesirokkoillen juniorin kanssa.

Blogimaailmassa lueskelen muiden juttuja, pääasiassa katselen kuvia. Itse en ole kovin aktiivinen, oma blogi erittäin hissukseen päivittyvä "työnäytekansio". / Kankaanpainajainen

Mukavaa tiistaita jo tähän aikaan vuorokaudesta!

Minnas kirjoitti...

Mina taalla kayn lukemassa ja ennen kaikkea katsomassa kuvia. Sita kun on valilla sankykuntoinen ja omat kasityot,sisustus jne on pilkkeena silmakulmassa, niin on mukava lukea muiden juttuja.

sade kirjoitti...

Maanantai oli hyvä. Esikoinen 8v kouluun, "Peikkopoika" 6v eskariin ja "Helmillä" 3v oli kerho päivä. "Rusina" 2v vietti päivää minun kanssani. Kerhon jälkeen kävin tyttöjen kanssa pulkkamäessä ennenkuin haimme pojat kotiin. Illalla peikolla alkoi uusi harrastus: kuviskerho. Poika oli siitä mielissään :) Minä olen kotiäitinä ja monta neuletta aina puikoilla kesken. Kotoa löytyy näiden ihanien pikkuisten lisäksi mies, koira ja possu :) kirjoittelen blogia Satuaarre.

Veera kirjoitti...

Heippa vaan, täällä Veera Usko tai pois blogista!

Mun inhokkipäivä ei suinkaan ole maanatai. Se on tiistai, eli tänään. Jotenkin turha väliinputoaja. ;)

Kivaa tiistaita siitä huolimatta!

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Tämä Ilona käy harva se tunti täällä kurkkimassa, onko tullut mitään uutta ;) ..mutta ei jostain syystä koskaan kommentoi.

Työskentelen kotona - pyöritän vastaanottoperheen arkea. Lainavauva nukkuu paljon, joten äitee ehtii olla koneella ja hakea inspiraatiota :)

Sinun blogissasi pidän erityisesti kuvista ja sellaisesta huolettomasta meiningistä.

MillaM kirjoitti...

Milla täällä moi!
Ai, oliko tänään maanantai? Kappas.
Siinähän se sujahti. Lenkkeillessä, kotihommia ja muita hommia hoidellessa. Blogia päivittäessä.
Uudet kengät pienimmäiselle ostaessa.
Meksikossa ilma on lämmin ja aurinko paistaa.

Blogisi parhainta antia on ehdottomasti kuvat. Ne ruokkii kovasti kipinää uudesta kamerasta joka toivon mukaan tupsahtaa tähän talouteen tämän vuoden aikana.
Lisäsin blogisi lukulistalleni heti siihen törmättyäni. Siinä oli se jokin. =)

Kotinne tuntuu olevan pieniä sieviä yksityiskohtia pullollaan. Ja sinulla taito napata hetki kuvaksi.
Kiitos blogistasi.

i n a n a kirjoitti...

Tämä 4 pienen muksun äiti opiskelee lastenhoidon lomassa sisustussuunnittelua. Parin viikon päästä muksut alottaakin päiväkodin (yhyy) niin mamma voi keskittyä opiskeluun.
Tämä päivä oli jokseenkin hikinen: aamutohinoiden jälkeen lasten vieminen pikkukouluun, itse 3kilometrin päähän hammaslääkäriin juoksemalla jotta ehtii ajoissa. Bussiki kulkis mut eihän tietenkää käteistä mukana. Hikisen puolen tunnin hammaslääkärituolissa istumisen jälkeen reipas 3kilometrin kävely takas kotia. Pieni rauhallinen kahvihetki ja sit lapset hakemaan kotia. ilta olikin sitä tavallista tohinaa lasten kans :-)
blogiasi olen lukenut kauan, kommentteja jättänyt harvoin( aina muka niin kiire). Vaikka tiedän kuin ne bloggaajan sydäntä lämmittääkin, kun itsekin pidän sisustuspainotteistablogia osoitteessa inanadesigner.blogspot.com. Saa tulla kurkkaa.

Karzi kirjoitti...

Kävi pieni pommiinnukkuminen, jonka ansiosta eskarilainen sai ensimmäisen hiihtopäivän kunniaksi autokyydin suksineen päivineen. Täällä kotona vietettiin aika laiskaa maanantai-aamupäivää. Paljo suunniteltiin mut lopulta huomattiin kellon olevan ruoka-aika...ja niin me jäätiin taas kotiin ;)
Jn tullessa töistä lähettiin koululle luistelemaan ja laskemaan jäämäkeä. Oli niiiin hauskaa, ja samalla nähtiin ystävä 12 vuoden takaa sekä muita tuttuja ja naapureita :)
Kaikin puolin mukava päivä, ainoana huolena oma jatkuva sammuminen milloin minnekin...

Rillirousku kirjoitti...

Onpa hauska kuulla erilaisista päivistä! :) Pitäs joskus tehdä semmonen päivän paras-hetki haaste ihan vaan, jotta sais nähdä mikä hetki kellekin tuntuu päivässä parhaalta. :) Kiitos kaikille viesteistä, näitä on ollut mukava lukea!

Anni kirjoitti...

Täällä kirjoittelee Anni, ihan tavallinen nuori nainen Espoosta. Maanantai meni oikein joutuisasti töissä maaleja sekoitellessa ja asiakkaiden kanssa jutellessa. Teillä näyttää kotona olevan vilskettä ja vilinää, ja kuvat ovat taas kerran ihania. Minä viihdyn täällä blogissasi kerran-kaksi päivässä. :)

Kiku kirjoitti...

Täällä ruudun takana on Kikkis, lukija, joka harvoin kellekään mitään kommentoi. Maanantai oli eilen ja siihen kuului sairasloman hakemista ja miehen synttäreiden viettämistä. :) Ihana blogi sulla on, pitäisi useammin kommentoida. Oma blogini on sekalainen sotku kaikkea.

Anniina kirjoitti...

Heippa!
Maanantai alkoi aamuvarhain pidetyllä yksityisellä Pilates-tunnilla ja siitä virkeänä koko päivä oli loistava!
Päivä huipentui ystävän kanssa saunoen ja poreista nauttien.
Täysi ja täyteläinen päivä.

Blogiasi on mahtava seurata. Kiitos siitä!

Blogini jorinoi elämän estetiikasta : elamanesteetikko.blogspot.com

Unknown kirjoitti...

Heips, tässä Tiina, joka lukee sinun blogiasi päivittäin, se on koukuttava! Asun Jyväskylässä, mutten keskustassa, vaan pienessä Vesangan kylässä. Perheessä alakouluikäiset lapset ja mies, jotka tuovat touhua tähän töiden jälkeiseen iltaan. Sitten kun lapset nukkumassa, voi vähän vaklata täältä netistä ihmisten ihania koteja. Moikkelis ja kiitos mukavista teksteistäsi!

Unknown kirjoitti...

Olen vasta bloggaamisen aloittanut kahden pienen Murusen äiti..
Meillä maanantai meni hyvin; isompi Murunen meni uuteen päiväkotiin ja on innoissaan sekä onnessaan ja sekös äitiäkin ilahdutti...muutoin ei tosin ole tuo maanantai koskaan lempipäivä (vaikkei näin äitiyslomalaiselle yhtään niin kaamea kun töissäkäyvälle..)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille! Käyn kyylimässä vastavierailulla teilläkin. :)

Karlis kirjoitti...

Nyt on kyllä jo perjantain, mutta...
Täällä kirjoittaa Karlis. Seuraan blogiasi viikottain. Pidän paljon tyylistäsi sisustaa ja asenteestasi elämään ylipäätään.

Maanantaini oli melko kaoottinen, sillä tänne Hollantiin satoi talven ensilumi. Huikeat 20cm, joka aiheutti maanlaajuisen kaaoksen (usko pois!), joka suomalaisesta tuntuu joka vuosi yhtä huvittavalta.

Jos suomalaisen perheen elämä Hollannissa kiinnostaa blogin verran, käy kurkkaamassa www.korkeuksissa.blogspot.nl

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Hyvää lauantaiaamua :D Käyn blogissasi iloitsemassa väreistä ja kuvioista ja kodikkaasta meiningistä. Viikkoni on ollut kiireinen ja töisevä ja vasta nyt, viihdyttyäni perjantai-illan punaviinin, tallennettujen telkkusarjojen ja poikani paidan ompelun parissa, kävin kurkkaamassa, mitä tänne kuuluu. Odotan nukkekotianne ja lisää kevättä keittiöön ja iloisia takkeja ja mekkoja. Itsekin panin tänään merkille useamman ihanan kevään merkin viikon varrelta! Illalla sitten tilasin alekesäkengät nuoremmalle netistä. Ahh.

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos Karlis ja Lepäävä Esteetikko! Vastavierailulle tullaan! :)

Hemuli kirjoitti...

Moi

Mistä tuo numerotaulu on peräisin?Kiinnostais kovasti.Blogisi on ihana:)

Rillirousku kirjoitti...

Hemuli: Ostin numerot lahjapaperin muodossa Tanskasta. Kiitos viestistä! :)

fuffie kirjoitti...

hej, i love to spend time on your blog, your home is great! i would like to know where you got the black rack to dry the dishes.
thank you!
lara

Rillirousku kirjoitti...

Fuffie: Thank you! Black dishrack is from House Doctor. :)