2/19/2015

Valoa.
Joka ikinen kevät herään huomaamaan saman asian: valo on tärkeää! Onhan se huvittavaa suorastaan, miten tuo asia tuntuu kevät toisensa perään yhtä uudelta ja erikoiselta ja huomiota pitää hokea ääneen päivästä toiseen. Kuitenkin, kun tässä nyt elämän kolmattakymmenettä kevättä vietetään, niin valon lisääntymisen ei luulisi enää olevan niin yllättävää. Vaan kun on! On aina yhtä häkellyttävää herätä huomaamaan se tosiasia, että kyllä täällä pohjolassa asuva kansalainen vaan käy talviaikaan kertakaikkiaan puoliteholla, vaikka miten talvesta nauttisi. Toki puhun tässä nyt ihan vain omasta ja oman talven jumittavan pääkoppani puolesta.

Tästä semihuteraa siltaa pitkin pääsemmekin aiheeseen kevätremppa. Kuten edellisissä postauksissa on ilmennyt, niin pientä muutosta on havaittavissa niin lastenhuoneessa kuin keittiössäkin. Myös olohuoneessa on aistittavissa muutoksen tuulia, kun huonekaluja on pyöritetty ympäriinsä ja uudet hyllyt ovat löytäneet paikkansa tapettiseinältä. Koululaisen huoneen parvisängyn alus odottaa paitsi sohvaa, niin myös pelikonsolia tykötarpeineen, joka tällä hetkellä olohuoneen hyllyssä majailee. 

Innolux ilahdutti olohuonetta valolla Ihanne-valaisimen* muodossa. Valaisin on Lisa Johansson-Papen sunnittelema ja varsinainen klassikko, eikä suotta! Valaisimen muoto on ajaton ja monenlaiseen tilaan sopiva, akryylinen sisäkupu heijastaa valoa kauniisti. Hetken aikaa mietimme valkoisen ja mustan välillä. Musta kuitenkin voitti ja se tuokin mukavasti särmää tuohon pliisusävyiseen ja hailakkaan olohuoneeseen. Lisäksi se on hyvä kaveri seinän tapetille. Kiitos siis, että saamme tänä keväänä nauttia lisääntyneestä valosta myös sisätiloissa!


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

3 kommenttia:

  1. Se on kyllä niin totta, että joka vuosi lisääntyvä valo yllättää ihanalla tavalla! Kyllä se talvi vain menee niin laput silmillä että huhhuh! :-D Keväällä on kiva uudistaa myös kotia. Kaunista teillä <3 :-)

    VastaaPoista
  2. Mä niin odotan lumien sulamista ja kunnon kevättä. Valo ja auringonpaiste on kyllä niin tervetullutta pitkän talven jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Salge: Matto on KodinYkkösen Jalpaikka. :)

    VastaaPoista