12/21/2014

Joulukalenteri, luukku 21.
Maukas ketju. Olin ihan varma siitä, että entisaikaan oli tapana koristella kuusi popcorn-ketjulla jossain päin maailmaa, Suomessa, Ruotsissa tai Ameriikassa kenties. Ahkerasta googlettamisesta huolimatta en kuitenkaan löytänyt yhtäkään kuvaa tämän tiedon tueksi, joten onko niin, että tämä tärkeä faktana pitämäni tieto onkin ihan vain omaa päähänpinttymää? Ken tietää, niin kertokoon! Olisi oikeasti mielenkiintoista tietää!

Tähän taloon ei tänä vuonna tule isoa kuusta ollenkaan, mutta sen verran paljon teki mieli testata popcorn-ketjua, että pukuhuoneen pikkukuusi sai siitä osansa. Kuten kuvista näkyy, niin kovin kauan aikaa koriste ei tosin saanut paikoillaan killua, kun eräs salamannopea karvainen kaveri oli samantien sen kimpussa! Nyt koriste roikkuu olohuoneen poronsarvia koristamassa korkealla turvassa, mutta passaa se oikein hyvin sinnekin.

Lumista sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Aku Ankassa muistan joskus nähneeni popcorn-koristellun kuusen, olikohan säästösyistä tms :) söpö kissa btw !

  VastaaPoista
 2. No mullakin on tuollainen kuva... Että jossain tehtiin popcorn ketjuja. Eka tuli ajatus, että pieni talo preerialla kirjoissa. Mutta voisko sittenkin liittyä kiitospäivään, jotkut karamelli poppariketjut. Ei vaan tule mieleen mikä kirja, mutta jossain kirjassa varmasti ollut.

  VastaaPoista
 3. Noora: Aku Ankassa! Niinpä onkin, Ankkalinnassa sitten ainakin. :D Muistaakseni niissä kuusissa ne popcornit oli vielä jotenkin ihan jätti-isoja.

  Laura: Oiskohan ollut jossain kirjassa sitten kans? Mulle on verkkokalvoille piirtynyt kuva kuusesta, jossa on popcorniketju ja sen lisäksi ketju eri maitten lippuja. :)

  VastaaPoista
 4. Täällä Amerikassa. Popcornia ja karpaloita samaan ketjuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos tiedosta! :) Hyvää joulua teille!

   Poista
 5. Taitaa olla Briteissäkin ihan tuttu juttu :) Googleta vaikka "popcorn garland", niin kyllä löytyy..

  Hauskaa joulua ja kiitos inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista